Stamcellen Uit De Navelstreng

Bewaar De Navelstreng Van Je Pasgeboren Baby!

Dit Is Misschien Wel Het Mooiste Geschenk Dat Je Je Kind Kunt Geven!

Stamcellen uit de navelstreng van je pasgeboren baby kun je nu laten invriezen om later te gebruiken. De toekomst van je kind ligt zo wat de gezondheid betreft (het opslaan van de stamcellen) nu al in jou handen.

Deze stamcellen kunnen in later in het leven van je kind gebruikt worden als het kind in zijn of haar jonge jaren of als volwassene geconfronteerd wordt met bepaalde aandoeningen. De stamcellen herstellen de verbindingen in het lichaam.

In al onze organen en weefsels bevinden zich stamcellen. Deze stamcellen kunnen zich ontwikkelen in een grote verscheidenheid aan lichaamscellen. Van zenuwen tot botten, van orgaancellen tot huidcellen. Ze kunnen zich blijven splitsen met als doel om beschadigd celweefsel te vervangen. Stamcellen uit het navelstrengbloed zijn nog veel krachtiger dan de ‘gewone’ stamcellen in het lichaam.

Lees Meer

Een Hoge Dosis Vitamine C Blijkt Levensreddend Te Zijn Voor Mensen Met Een Ernstige Bloedvergiftiging (Sepsis)

Vitamine C In Hoge Dosis Via Het Infuus Direct In De Bloedbaan Na Hartstilstand

Een hoge dosis vitamine C blijkt levensreddend te zijn voor mensen met een ernstige bloedvergiftiging (sepsis). Vitamine C vermindert de productie van zuurstofradicalen en kan zo de schade tegen gaan. Een hoge dosis vitamine C is veilig en vormt geen risico!

Dit heeft Prof.dr. Paul E. Marik, verbonden aan de Eastern Virginia Medical School te Norfolk (USA) onlangs vastgesteld.

Na een standaardbehandeling met cortisol en thiamine overleed 40 procent van zijn sepsis-patiënten, maar sinds de toevoeging van hoge doses vitamine C is dat percentage gedaald naar 0 (nul).

Dr. Marik had geconstateerd dat in het bloed van sepsis-patiënten de vitamine C concentratie extreem laag was.

Mensen die een hartstilstand overleven daarvan overlijden er elke week alleen al in Nederland alsnog 12 in het ziekenhuis.

Onderzoekers willen zeer snel na een hartstilstand een hoge dosis vitamine C rechtstreeks in de bloedbaan toedienen. Ze denken dat de sterfte, orgaanschade en behandelduur hiermee fors zou kunnen verminderen.

Lees Meer

Wat u moet weten over Vitamine C

A Timeline of Vitamin Medicine

Dokters Kunnen Het Vinden Maar Belangrijk Is Dat U Het Eerst Vindt!

Onze Verre Voorouders Raakten Tientallen Miljoenen Jaren Geleden Het Vermogen Kwijt, Zelf Vitamine C Te Produceren?

De mens is voor zijn vitamine C voorziening volledig afhankelijk geworden van de voeding.

Volgens de wetenschappers trad er tientallen miljoenen jaren geleden een spontane mutatie op in het erfelijk materiaal van onze verre voorouders. Daardoor raakten zij het vermogen kwijt, zelf vitamine C te produceren en zijn wij voor de vitamine C voorziening volledig afhankelijk geworden van de voeding. Men ontdekte dit gebrek aan vitamine C tijdens de voedselschaarste in de IJstijden en andere periodes maar ook bij zeelui die op reis scheurbuik kregen omdat zij weinig of geen groenten en fruit aten.

Wat is Vitamine C en wat doet het?

Vitamine C, “ascorbinezuur” is essentieel voor een goede weerstand, gezonde bloedvaten, botten, tanden en zorgt voor een goed functionerend zenuwstelsel en energievoorziening voor de cellen. Vitamine C is een antioxidant en beschermt het lichaam samen met vitamine E tegen vrije radicalen en bevordert de opnamen van ijzer. Vrije radicalen spelen een rol bij verouderingsprocessen.

Maar er is meer te weten over Vitamine C!

Zo was Linus Pauling een talentvol chemicus, die voorzover bekend als enige ter wereld in zijn eentje twee Nobelprijzen in de wacht sleepte en legde hij de basis voor de orthomoleculaire geneeskunde.

Pauling hield zich in zijn wetenschappelijke carrière al vroeg bezig met biomoleculen en dan met name de structuur vooral van eiwitten, maar ook met de fysiologie en pathofysiologie.

Paulings reputatie kwam vooral in het geding toen hij bekendheid gaf aan zijn inzichten over de werking van hoge doses vitamine C bij verkoudheid.

Lees Meer

Understand Alzheimer's Disease in 3 Minutes

Alzheimer

Revolutionaire Medische Ontdekking Hersteld Bij Dementie Het Geheugen

Australische Onderzoekers Hebben Een Nieuwe Niet-invasieve Ultrasone Technologie Ontwikkelt Die De Hersenen Van Neurotoxische Amyloïde Plaques Ontruimt – Structuren Die Verantwoordelijk Zijn Voor Geheugenverlies En Een Afname Van De Cognitieve Functie Bij Alzheimer

Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie waarbij er verandering van gedrag en achteruitgang van de geestelijke vermogens optreedt.

Wereldwijd heeft men het al over circa 50 miljoen mensen met Alzheimer. Volgens Alzheimer Nederland zijn er op het moment in Nederland circa 140.000 mensen met Alzheimer.

Wat precies de oorzaak van Alzheimer is weten we niet wel is er uit onderzoeken gebleken dat er sprake is van stapeling van eiwitten (amyloïde plaques en neurofibrillaire tangles). Onderstaande afbeelding laat structuren zien die verantwoordelijk zijn voor geheugenverlies en cognitieve functie bij mensen met Alzheimer. Neurofibrillaire tangles en amyloide plaques zitten binnen in de neuronen van de hersenen.

Lees Meer

Waaraan Herken Je "De Narcist"?

Hij voelt zich graag belangrijk, houdt van macht en Leiding nemen en breekt meer af dan dat hij investeert.

The psychology of narcissism - W. Keith Campbell Nederlands ondertiteld

Hij zal altijd prooien zoeken zoals kwetsbare, naïeve of minder ontwikkelde mentaal zwakke personen.

Hij zal altijd de mensen in zijn directe omgeving afhankelijk maken zodat hij de macht (controle) kan krijgen en dus de leiding heeft.

Ieder mens maakt wel eens conflict situaties mee in relatie tot zijn/haar partner, gezin en/of familie relaties gedurende zijn/haar leven. Vaak ligt de oorzaak van dergelijke conflict situaties bij de trauma’s en frustraties die een mens in zijn/haar leven heeft opgedaan en nog niet uitgewerkt zijn in zichzelf.

Het oplossen van conflict situaties begint dan ook altijd bij de mens zelf en niet bij de ander die hij/zij de schuld geeft van een bepaald probleem c.q. situatie.

Een van de moeilijkste Trauma verwerking is het oplossen van Narcisme “Persoonlijkheidsstoornis”.

Narcisme is een psychische stoornis.

Narcisme "Persoonlijkheidsstoornis" wordt gekenmerkt door een overdreven gevoel van eigenwaarde "Grootsheids Waanzin", een grote behoefte aan bewondering met een heel klein percentage  "Empathie". inlevingsvermogen. De narcist is dan ook altijd opzoek naar slachtoffers. Zwakkere die hij helemaal kan inpakken met zijn charme en dat kan zo ver gaan dat ook superieuren misbruikt kunnen worden door hem.

Lees Meer

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.