De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Colloïdaal Zilverzalf

Deze speciaal ontwikkelde zalf bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en Colloïdaal Zilver.

Gebruik

Het in de crème verwerkte Colloïdaal Zilver heeft een antivirale en snelle antibacteriële werking waardoor na het opbrengen een lichte huidverkleuring kan ontstaan. Deze crème is zeer succesvol gebleken bij het herstel van een groot aantal huidaandoeningen, waaronder met name schimmelinfecties.

Gebruik; bij acne, psoriasis, littekens, brandwonden, ontstekingen, beten, schimmels, uitwendige infecties, snijwonden, wratten en als handcrème.

Electrolyser

electrolyser Colloïdaal Zilverzalf

De Electrolyser is een verbazend slim ontworpen apparaatje dat de mogelijkheid biedt om zelf Colloïdaal Zilver te maken.

De Electrolyser is simpel en eenvoudig te gebruiken. De techniek, die in dit apparaat verwerkt is, stelt u in staat om een oplossing te maken.

De Electrolyser maakt Colloïdaal Zilver d.m.v. een elek-trolyse proces. M.a.w. er worden microdeeltjes zilver, die worden afgegeven door de zilverelektroden, opgelost in gedistilleerd water.

De Electrolyser maakt natuurlijk in elk water Colloïdaal Zilver. Als u bijvoorbeeld Colloïdaal Zilver maakt van kraanwater en u wilt dit gebruiken om water te steriliseren, of als u dit als een huismiddel wenst in te zetten om bijvoorbeeld douche of het toilet te ontsmetten, dan is dit natuurlijk een prima toepassing.

Echter, om t.b.v. inname het fijnste Colloïdaal Zilver te kunnen maken met de Electrolyser, is de kwaliteit van water uitermate belangrijk. Gebruik voor dit doel uitsluitend gedistilleerd water!

Toepassing

Colloïdaal Zilver kan gebruikt worden als ontsmettingsmiddel voor de vaat, waswater, tandenborstel, toilet, douche en douchegordijn, etc., maar ook voor huisdieren, planten en aquarium d.m.v. toevoeging van een paar druppels tot een scheutje Colloïdaal Zilver in het (drink)water.

Lees Voor Meer Informatie
Het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

Colloïdaal Zilverzalf Gratis boek De Nieuwe Dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts