Dieet Diabetes

Begin Vandaag Nog  Aan Het Dieet En Beweeg Dagelijks Een Half Uur

Beste Lezer,

Bij Voldoende Lichaamsbeweging Kan De Cholesterolgehalte Verlagen

Wat is het doel van een dieet voor diabetes?

Belangrijk is voeding en de variatie daarin. U kunt bij een dieet diabetes zorgen dat in het bloed de glucose, cholesterol en vetgehalte op peil wordt gehouden. Dat wil zeggen dat een goede samengestelde voeding rekening houdt met de totale hoeveelheid koolhydraten die u per dag mag eten. Houd ook rekening met teveel vet over de dag heen.

Om in het dieet diabetes ook nog af te vallen kan het beste de hoeveelheid vet niet teveel zijn over de dag heen.

Zo worden koolhydraten omgezet in glucose.
Koolhydraten zoals zetmeel in bijv. brood, aardappelen en rijst, maar ook melksuiker lactose in bijv. melk, karnemelk en yoghurt en vruchtensuiker in fruit, vruchtensappen en honing en suiker in bijv. jam, limonade, koekjes en gebak.

Gebruik van (geraffineerde) suikers is in de voeding van diabeten mogelijk echter houd er wel rekening mee dat suiker een koolhydraat is. Dieet diabetes houd rekening met de totale hoeveelheid koolhydraten over de dag heen.

Verder spelen vetten in onze voeding een belangrijke rol. Men spreekt over dat mensen met diabetes een meer kans hebben op hart- en vaatziekten.

Vetten zijn belangrijk, ze leveren buiten energie ook bepaalde vitamines maar belangrijk is ervoor te zorgen dat het cholesterolgehalte van het bloed niet te hoog wordt. Gebruik bvb 1-2 keer per week vette vis en maak ruin gebruik van vers fruit en groente. Het help de cholesterolgehalte te verlagen.

Dan is bewegen een dagelijkse must. Beweeg dagelijks een half uur. Bij voldoende lichaamsbeweging kan de cholesterolgehalte verlagen.


Bron Health CNN

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.