De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

EM-X

De drank uit een Ver Oosten,
micro organismen, kuur,
schimmel, zuren

Nadat u het fundament van uw fysieke lichaam weer op orde heeft gebracht door gebruik te maken van ( Lava-Oermineralen/Himalaya zout) mineralen is het tijd geworden om een gezond huis te laten verrijzen op deze evenwichtige basis.

Als bouwstoffen voor dit huis zullen de meeste mensen gelijk aan vitaminen, aminozuren, enzymen, essentiële oliën, eiwitten etc. denken ofwel al die zaken die vandaag veelvuldig in de media besproken worden.

Wonderbaarlijk is het echter om te constateren dat de Micro-organismen bijna altijd buiten beschouwing gelaten worden - als het over gezondheid gaat - omdat deze al van oudsher een negatieve betekenis hebben meegekregen in onze opvoeding naar volwassenheid. Virussen, bacteriën, schimmels, kuur, zuren etc. worden dan ook tot de dag van vandaag eenzijdig veroordeeld als ziekteverwekkers die zo snel mogelijk vernietigd moeten worden om maar weer gezond te worden. Dit terwijl uw gezondheid voor een zeer groot gedeelte afhangt van het bestaan van deze micro-organismen in uw lichaam.

- Wat zou er immers met uw voedsel gebeuren als er in uw maag en darmen geen evenwichtige bacteriën, schimmels en zuren aanwezig waren. In het boek De Nieuwe Dokters wordt dit uitgebreid behandeld.

Een evenwichtige aanpak

Zodra de mens in staat is om alles in zijn leven uit evenwicht te gaan bezien, doen en zijn is de basis gelegd voor een leven zonder lichamelijke klachten.

Nu zullen er gelijk mensen opstaan die zeggen dat vele ziekten erfelijk ofwel genetisch bepaald zijn.

Deze mensen vergeten dat al deze erfelijke ziekten pas de kop opsteken zodra zij “getriggered” ofwel geactiveerd worden door een bepaalde stof of omstandigheid.

Kijk voor meer informatie de vidio van EM Bokashi (full version)

Meer informatie vindt u in het Boek De Nieuwe Dokters. Ook het basis recept voor een onverwoestbare fysieke Gezondheid en o.a informatie over Zuurstof en Antioxidanten.

Lees Voor Meer Informatie
Het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

EM-x Effectieve Micro-organismen Gratis boek De NIeuwe Dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts