Zuid Amerikaanse Wonderdrank Zorgt Er Voor Dat U Zich Jong, Krachtig, Gezond En Gelukkig Voelt

Tevens Geschikt Als Eerste EHBO Hulp Bij Ongelukken

tweemaal per dag een kopje Verse Cayenne Peper thee drinkt voel je je de hele dag jong, krachtig, gezond en gelukkig de nieuwe dokters

Beste Lezer,

De Zuid Amerikaanse Maya’s, Azteken en Inca’s wisten het al. Wanneer je een- of tweemaal per dag een kopje Verse Cayenne Peper thee drinkt voel je je de hele dag jong, krachtig, gezond en gelukkig. Niet alleen wanneer je rond de 20-40 jaar oud bent maar vooral wanneer je de 50 al gepasseerd bent en wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken wanneer je hormonen huishouding zich aan het transformeren is in een meer wijzere en rustigere activiteit en dus ook levens realiteit.

Waarom is deze wonderdrank dan nooit echt bekend geworden in Noord Amerika en Europa ofwel het Westen van de wereld?

Nou daar is een heel simpele rede voor genaamd!

Wij westerse mensen zijn over het algemeen niet gewend om Hete Pepers bij de maaltijd te eten laat staan een Dubbel Hete Thee te drinken.

Dus daar moest wat op gevonden worden.

Na jaren van onderzoek kwam men met de oplossing en deze oplossing was te simpel voor woorden.

We stoppen de Verse Cayenne Peper gewoon in capsules die u tijdens de maaltijd inneemt.

Hierdoor komt de Cayenne Peper niet in aanraking met uw slokdarm en een groot deel van uw maag. Het meeste wordt pas verteerd en opgenomen in uw darmen, die deze substantie naast ons vaak zoete en zure welvaartsvoedsel en door uw maag geproduceerde maagzuur makkelijk aankunnen.

Let op! Wanneer u aan Brandend Maagzuur leidt is het natuurlijk niet verstandig om net als andere zure voedingsmiddelen Cayenne Peper te slikken.

Goed laten we ervan uitgaan dat u Verse Cayenne Peper in capsule vorm een kans wilt geven om te zien of u er net zoals miljoenen Zuid Amerikanen ook baad bij heeft om uw jeugdige en krachtige gevoel weer terug te krijgen wanneer u de 40-50 gepasseerd bent. Wat kunt u dan van de werking van Cayenne Peper verwachten. Op basis van ons onderzoek in diverse bibliotheken en het Internet kwamen wij tot de volgende opsomming:

Verse Cayenne peper heeft een zeer sterke anti virale, anti bacteriële en anti schimmel werking hetgeen ten eerste grote voordelen heeft voor uw algemene gevoel van welbevinden en zekerheid tijdens griepepidemieën, Q koorts aanvallen, varkenspest etc. U heeft uw afweersysteem immers dank zij de Cayenne Peper zodanig versterkt dat Uw Eigen Lichaam de meeste van deze aanvallen gewoon zelf kan neutraliseren en oplossen ofwel genezen. Cayenne Peper stimuleert dus op natuurlijke wijze het prachtige zelfgenezend vermogen van Uw Eigen Lichaam. Ten tweede pakt Cayenne Peper direct uw schimmel infecties aan. Zoals u weet produceren schimmels in hun urine en ontlasting, ja het is een vies praatje maar wel belangrijk om te weten voor uw gezondheid, allerlei afvalstoffen en zeer sterke zuren die overal in uw lichaam ontstekingen ofwel de daaruit resulterende allergische reacties kunnen veroorzaken van hoofdpijn en misselijkheid tot de meest uiteenlopende allergieën, suikerziekte en reuma etc. Omdat de gemiddelde mens zich de hele dag volstopt met vette, zoete en zure genotsmiddelen zoals fastfood, frisdranken, suiker en alcohol vieren uw schimmel kolonies bijna dagelijks feest met alle gevolgen en allergische reacties ofwel ontstekingen van dien. Cayenne Peper roept deze Schimmel aanvallen op uw lichaam en organen een halt toe. Cayenne Peper is zelfs zo sterk dat het in staat is “Montezuma’s Wraak” ofwel Diaree en Buikloop te voorkomen wanneer u op vakantie gaat in landen zoals Zuid Amerika, Afrika en het Verre Oosten. Een paar capsules per dag en u heeft er geen of bijna geen last meer van.

Verse Cayenne Peper zorgt ervoor dat uw bloedsomloop verbeterd en zowel zuurstof en levensmiddelen beter uw cellen en organen kunnen bereiken. Het eerste waaraan u dit kunt merken is dat u warmere voeten en handen krijgt. Het is dan ook niet voor niets dat Cayenne Peper de beste remedie is tegen koudvuur, bevriezing en iedere situatie waarin een betere bloedtoevoer en circulatie gewenst is. Cayenne Peper kan zelfs in schoenen of laarzen gestrooid worden om de voeten gedurende de winter warm te houden. Door deze verbetering van bloedcirculatie werkt Cayenne ook als katalysator, waarbij andere kruiden, vitamines, mineralen sneller en effectiever naar de juiste plek in uw lichaam getransporteerd worden. Zelfs de haarvaatjes, waar bij 50+ ers ofwel senioren steeds minder zuurstof en voedsel naartoe gaat door de vervuiling en verstopping dan zij het nuttigen van welvaartsvoedsel, worden weer rijkelijk voorzien van alle zuurstof en levensmiddelen die zij nodig hebben om goed te functioneren. Het resultaat is een totaal gevoel van verjonging en welbevinden waar u zich weer jaren jonger bij kunt voelen.

Op dit moment lopen er een aantal wetenschappelijke onderzoeken in Amerika en Europa op het gebied van Cayenne Peper. Deze onderzoeken spitsen zich op dit moment op een drie tal zaken toe. Ten eerste wordt er gekeken of Cayenne Peper een “Eerste Hulp bij Hart en Vaatziekten en Herseninfarct” kan zijn. In de praktijk is vele malen gebleken dat bij personen die op het punt staan een Hartaanval of Infarct te krijgen en/of deze net gehad hebben een Lepel Cayenne Peper met wat warm water in de mond binnen 30-60 seconden Wonderen kan verrichten om weer bij bewustzijn te komen (reanimeren) en hierna weer geheel of gedeeltelijk te herstellen van deze aanval. Verse Cayenne peper zou dan ook in iedere Ambulance en EHBO koffer aanwezig moeten zijn om de vaak ernstige gevolgen van een hartaanval en herseninfarct te minimaliseren. Ten tweede is Cayenne peper een krachtig bloedstollend middel ofwel direct te gebruiken bij verwondingen c.q. snijwonden. Dit komt omdat Cayenne Peper de bloeddruk controleert en direct herstelt. Daarnaast voorkomt het klonteren van het bloed. Nu klinkt het misschien een beetje tegenstrijdig om Hete Cayenne Peper in een wond te strooien maar door haar bloedstollende en anti bacteriële werking zorgt het er wel voor dat het bloeden snel stopt en wonden veel sneller genezen dan normaal. Tevens kan het helpen bij levensbedreigende situaties zoals een bloeding in de longen, maag, baarmoeder of de neus. Ten derde is Cayenne Peper volgens Dr. John Christopher in zijn nieuwsbrief genaamd Cayenne Jaargang 1, nummer 12 Voeding voor het Hart. Lees hieronder het citaat uit deze nieuwsbrief.

“Bij veel mensen leidt het hart aan ondervoeding vanwege de consumptie van bewerkt voedsel, maar door het gebruik van een theelepel Cayenne in een glas warm water, ontvangt het hart een krachtige dosis goede voeding. Een ieder van ons behoort te weten hoe belangrijk deze informatie is, want iedereen kan zomaar op een bepaald moment een hartaanval krijgen, zelfs u. De warme thee werkt sneller dan het gebruik van capsules of koude thee, aangezien de warme thee de celstructuur openlegt, deze laat opzwellen en Cayenne sneller toegang heeft, waardoor deze krachtige voeding direct via de aderen naar het hart gaat”.

Tot slot bevat Cayenne peper een hoge dosis vitamine A, C, bevat het, het gehele complex van de B vitaminen en is het zeer rijk aan organisch calcium en kalium. Allemaal levensmiddelen die uitstekend inzetbaar zijn bij de behandeling van verkoudheid, sinusitis en ademhalingsproblemen. Tevens kan Cayenne Peper het slijmvlies van de maag, productie van lichaamseigen maagzuur en de peristaltische actie (stoelgang) van de darmen verbeteren. Verder verbetert het de vocht- en afvalafdrijving van het lichaam en verminderd het het hongergevoel hetgeen direct tot extra gewichtsverlies zonder dat je daarvoor iets extra’s hoeft te doen zoals het volgen van een dieet. Een mooie extra bijkomstigheid dachten wij zo voor mensen die op een natuurlijke manier willen afvallen. En tot slot is het krampwerend, koortsremmend, zweetafdrijvend, pijnstillend en bloedzuiverend. Kortom Verse Cayenne Peper is een van de beste EHBO Eerste Hulp middelen die moeder aarde ons geschonken heeft in het bestaan van de aarde en de mensen en dieren die erop leven!

En verder:

Prostaat Kanker

In een Reuters artikel van 16 maart 2006 getiteld: “Hot Pepper Kills Prostate Cancer Cells in Study “, verklaard Dr. Soren Lehmann van het Sedar-Sinai Medical Centre dat capsaicin een diepgaand effect op menselijke prostaat kankercellen. Bij testen op muizen werden 80% van de kankercellen gedood bij prostaatkanker. Bovendien werd de groei van tumoren aanmerkelijk geremd bij prostaatkanker. Mogelijk is dat zelfde effect ook van toepassing op meerdere kankersoorten.

Artritis

Een klinische studie heeft aangetoond dat de cayennepeper voordelen zich ook uitstrekken tot artritis. In de studie werden 113 artritis patiënten onderzocht op het effect van capsaicin crème. Zij die deze capsaicin crème gebruikten ondervonden minder pijn aan het einde van de eerste en derde maand dat dit in kaart gebracht werd. In een andere studie onder 21 personen kon men ook een pijnreductie vaststellen van 40%.

Fibromyalgie

Ook bij een studie onder 45 personen met fibromyalgie werd in vier weken tijd met capsaicin crème verbeteringen opgetekend onder andere in de spierkracht

Hoofdpijnen

Twee studies met capsaicin crème toonden ook een gunstig effect op hoofdpijn. 57% van de deelnemers melden zich beter te voelen terwijl slechts 17% met een placebo crème verbetering rapporteerden. Een duidelijke aanwijzing dat Cayenne ook een voordeel oplevert met de behandeling van hoofdpijnen.

Psoriasis

Drie onafhankelijke studies toonden bij psoriasis ook o.a. vermindert gevoel van jeuk en verminderde rode huid.

Het gebruik en opbouw van de dosering:

Voor iedereen die niet gewend is om heet te eten raden wij aan om eerst s’ ochtends vroeg, na het ontbijt en lunch, met 1 capsule (ingenomen met wat heel glas water) te beginnen. Hierna drinkt u gedurende de dag 1-2 liter water om de afvalstoffen die door het gebruik van Cayenne vrijkomen op een natuurlijke en rustige manier af te voeren via uw urine en ontlasting. Bevalt dit na 3 dagen goed en heeft u geen last van te hete ontlasting, dan verhoogt u de dosering naar 2 capsules per keer. Na een maand vergelijkt u uw gevoel van gezondheid, welbevinden en levensgeluk tussen VOOR en NA het gebruik van Cayenne Peper. Let u vooral op de veranderingen in de uitstraling van uw huid, warmere handen en voeten, extra energie en kracht op allerlei gebied en wat uw gewicht is na deze maand. Het is hierbij handig dat u gedurende deze maand een dagboek bijhoudt waar u voor het slapen gaan even inschrijft wat er zoal die dag in relatie tot het gebruik van Cayenne peper gebeurd is. Wanneer u na deze maand doorgaat met het gebruik van Cayenne Peper raden wij u aan om te blijven luisteren naar uw lichaam en af en toe even te stoppen. Dus een maand wel en een maand geen Cayenne Peper. Het is immers uiteindelijk weer de bedoeling dat, wanneer de meeste afvalstoffen weer uit uw lichaam verwijderd zijn, uw lichaam weer helemaal zelfstandig in staat is haar eigen gezondheid en welzijn in balans c.q. op pijl te houden. Natuurlijk kunt u, wanneer uw lichaam stapje voor stapje gewend is aan de Cayenne Peper een Kopje Cayenne peper Thee proberen. Maak deze altijd met een ¼ tot ½ theelepel Cayenne Peper en Warm (dus niet heet zoals bij normale thee) water.

Welke Cayenne Peper werkt wel en welke niet:

In de gemiddelde supermarkt en natuurwinkel kunt u vandaag wel Cayenne Peper krijgen. Over het algemeen zijn deze Cayenne Pepers bestraald en chemisch behandeld waardoor de werking ervan teniet gedaan wordt. Kies daarom altijd voor Verse Organische Cayenne Peper in capsules van “Liever Gezond” dan weet u zeker dat u kwaliteit krijgt en dat het werkt. Uw Gezondzijn en Welbevinden zijn dit zeker waard!

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.