EM-X

EM-x De drank uit een Ver Oosten, micro organismen, kuur, schimmel, zuren

De drank uit een Ver Oosten, micro organismen, kuur, schimmel, zuren

Nadat u het fundament van uw fysieke lichaam weer op orde heeft gebracht door gebruik te maken van ( Lava-Oermineralen/Himalaya zout) mineralen is het tijd geworden om een gezond huis te laten verrijzen op deze evenwichtige basis.

Als bouwstoffen voor dit huis zullen de meeste mensen gelijk aan vitaminen, aminozuren, enzymen, essentiële oliën, eiwitten etc. denken ofwel al die zaken die vandaag veelvuldig in de media besproken worden.}

Wonderbaarlijk is het echter om te constateren dat de Micro-organismen bijna altijd buiten beschouwing gelaten worden - als het over gezondheid gaat - omdat deze al van oudsher een negatieve betekenis hebben meegekregen in onze opvoeding naar volwassenheid. Virussen, bacteriën, schimmels, kuur, zuren etc. worden dan ook tot de dag van vandaag eenzijdig veroordeeld als ziekteverwekkers die zo snel mogelijk vernietigd moeten worden om maar weer gezond te worden. Dit terwijl uw gezondheid voor een zeer groot gedeelte afhangt van het bestaan van deze micro-organismen in uw lichaam.

- Wat zou er immers met uw voedsel gebeuren als er in uw maag en darmen geen evenwichtige bacteriën, schimmels en zuren aanwezig waren. In het boek De Nieuwe Dokters wordt dit uitgebreid behandeld.

Een evenwichtige aanpak

Zodra de mens in staat is om alles in zijn leven uit evenwicht te gaan bezien, doen en zijn is de basis gelegd voor een leven zonder lichamelijke klachten.

Nu zullen er gelijk mensen opstaan die zeggen dat vele ziekten erfelijk ofwel genetisch bepaald zijn.

Deze mensen vergeten dat al deze erfelijke ziekten pas de kop opsteken zodra zij “getriggerd” ofwel geactiveerd worden door een bepaalde stof of omstandigheid.

Kijk voor meer informatie de video van EM Bokashi (full version)

Meer informatie vindt u in het Boek De Nieuwe Dokters.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.