Forever Young

Omdat Verouderen Niet Normaal Is

U kent ze wel die verhalen over verouderen.  Verhalen dat uw gezondheid, levensgeluk en genieten steeds meer achteruitgaan naarmate U ouder wordt.

Beste Lezer,

U kent ze wel die verhalen over verouderen.

Verhalen dat uw gezondheid, levensgeluk en genieten steeds meer achteruitgaan naarmate U ouder wordt.

En deze verhalen herhalen we eindeloos in de media, op visites, verjaardagen etc..

Want ja, iedereen weet dat we met de jaren verouderen en dat hier niets aan te doen is.

Maar is dit wel zo.

Hebben we het wel eens zelf onderzocht.

Of praten we alleen maar andere (wetenschappelijke) mensen na die het zelf ook niet onderzocht hebben.

Die het van horen zeggen hebben.

Dus eindeloos de Mantra herhalen dat we allemaal ouder moeten worden omdat dit heel normaal is.

Kortom dat hier behalve wat crèmetjes, plastische chirurgie en vitamine pilletjes niets aan te doen valt.

En omdat we dit geloven worden we daadwerkelijk ouder.

De Wonderen Zijn De Wereld Nog Niet Uit

Wat zou er gebeuren als we bovenstaande niet meer zouden geloven?

Gewoon omdat het vroeger heel normaal was dat mensen 100, 150, 250+ jaar oud werden in goede gezondheid.

Gewoon omdat iedereen Geloofde dat we 100, 150, 250+ jaar jong zouden kunnen blijven met behoud van gezondheid, geluk en genieten.

Durft u dat vanaf vandaag al te geloven.

Geloven dat het mogelijk is.

Natuurlijk niet!

Wat is dat voor onzin.

Het is immers veel normaler om vandaag al rond je 30,40, 50 jaar kanker, hart- en vaatziekte, reuma, suikerziekte etc. te hebben en een lijdensweg tot aan de werkelijke fysieke dood te doorlopen.

Ja, dat vinden we tegenwoordig heel normaal.

Ja, dat geeft gesprekstof bij de koffie, thee of een stevige borrel om de pijn en het algemene lijden nog een beetje te verlichten.

Wij Vragen U Het Zelf Te Onderzoeken

De Nieuwe Dokters zeggen echter dat het in de 21e eeuw niet meer nodig is om te verouderen.

De Nieuwe Dokters zeggen dat iedereen er binnen 12 maanden 10 jaar jonger uit kan zien wanneer je een paar eenvoudige stappen neemt.

De Nieuwe Dokters zeggen dat De Eerste Stap de moeilijkste is en de rest bijna vanzelf gaat.

De Eerste Stap om te geloven dat het mogelijk is!

De Tweede Stap om te ervaren dat het waar is!

De Derde Stap om de overige stappen naar de eeuwige Jeugd te nemen.

Forever Young - Voor Altijd Jong

Allereerst willen wij U vriendelijk verzoeken om het boek De Nieuwe Dokters te lezen en doen.

Zonder dit boek als voorbereiding zijn alle verdere stappen naar de Eeuwige Jeugd zinloos.

Dus neem even rustig de tijd en lees pas door als u hiermee klaar bent.

Goed U Heeft Het Boek De Nieuwe Dokters Gelezen en Gedaan

Dan gaan we nu beginnen om de Fontein van de Eeuwige Jeugd in U te activeren.

Zonder dat de meeste mensen dit beseffen beschikt iedere Gezonde Lichaamscel over een Onsterfelijke Fontein van de Eeuwige jeugd.

Door alle Vaccinatie programma’s, GMO’s, Hormonen, chemische stoffen zoals E -nummers en bestraling van onze dieren, planten, voeding, drinkwater en lucht zijn onze cellen zwaar vervuild en verstopt geraakt waardoor zij niet meer optimaal kunnen functioneren. En zoals u weet heeft dit grote gevolgen voor uw Immuunsysteem.

Wij gaan zelf zover om te stellen dat bij een optimaal functionerend immuunsysteem meer dan 50% van de huidige zieken spontaan genezen en
het helemaal niet meer nodig is om allerlei chemische medicijnen te slikken die vaak meer bijwerkingen veroorzaken dan dat zij aan ziekte tijdelijk onderdrukken. Het woord geneesmiddelen zou op chemisch vlak dan ook eigenlijk vervangen moeten worden door Tijdelijke Onderdrukkingsmiddelen c.q. Symptoombestrijders. Die voor korte duur best wel eens nodig zijn maar op de lange termijn vaak meer schade veroorzaken dan dat ze verhelpen.

Om uw lichaamcellen schoon te maken c.q. uw Immuunsysteem weer optimaal te laten functioneren is er in de 50’er jaren een wonderbaarlijk middel ontdekt door Prof. Dr. Anna Aslan:

Prof. Dr. Anna Aslan, directeur van het overheid instituut voor Geriatric Research and Medicine ofwel Veroudering Onderzoek
Prof. Dr. Anna Aslan, directeur van het overheid instituut voor Geriatric Research and Medicine ofwel Veroudering Onderzoek en Medicijnen in Boekarest, Roemenie ontdekte al in de vijftiger jaren dat het verouderingsproces vertraagt kon worden met behulp van haar Gerovital GH3 Treatment. Een behandeling die voor het grootste deel gebaseerd is op de werkzame stof Procaine. Een stof die wereldwijd in ieder ziekenhuis en tandartsenpraktijk gebruikt wordt om iemand voor een operatie en/of gebitsbehandeling plaatselijk te verdoven en dus ook de pijn te verlichten.

De behandeling in Boekarest was zo succesvol dat in de loop der jaren duizenden Keizers, Koningen, Presidenten en beroemdheden zoals Charlie Chaplin, Salvador Dali, Marlene Dietrich, Pablo Picasso, J.F. Kennedy etc. zijn langsgekomen om hun verouderingsproces te vertragen. En met succes want vele bezoeken wekelijkse of maandelijkse nog steeds een van de Aslan Instituten in Roemenie, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Egypte, Panama, Zuid Amerika en Amerika (Beverly Hills).

Dus waarom is niet iedereen een vaste bezoeker van een van deze Instituten?

Nou dat is de prijs die soms wel eens kan oplopen tot 5000 euro per behandeling of kuur.

En dat is nou niet precies een bedrag dat iedere burger wekelijks of maandelijks uit zijn of haar zak kan schudden.

Dus daar moest wat op gevonden worden.

Na 19 jaar van onderzoek en experimenteren ontwikkelde Dr. Robert Koch, Dsc., de meest vooraanstaande autoriteit op het gebied van op Procaine gebaseerde natuurlijke supplementen, een gepatenteerde formule genaamd het “Koch Process” welke in staat is om de werkzame GH3 stoffen in tabletvorm samen te brengen en ook nog eens 100% biologisch beschikbaar te maken voor mens en dier. Hij noemde het Ultra H-3 verder Forever Yong genoemd. Een ware medische doorbraak die de wereld en met name de Forever Young c.q. Anti Veroudering c.q.
Verjonging Industrie voor eens en voor altijd zou veranderen.

Waarom?

Omdat vandaag iedereen tegen een kleine prijs, een paar tientjes per maand, het verouderingsproces kan vertragen. Niet door een of andere truc of chemisch middel maar gewoon door de Lichaamcellen en Celmembranen weer schoon te maken en herstellen waardoor deze weer optimaal in staat zijn om (natuurlijke c.q. organische) levensmiddelen op te nemen en afval uit te scheiden met als gevolg dat uw Immuunsysteem weer al ware u jong gaat functioneren.

Nog Meer Vragen En Antwoorden Over GH3 En Forever Young

1. Welke aandoeningen kunnen met Forever Young verlicht worden:

- Vele vormen van chronische pijn
- Ouderdom Diabetis, type II
- Ouderdom Depressie
- Ouderdom Overspannenheid
- Concentratie en Geheugenverlies
- Uitputting en lusteloosheid
- Slaapstoornissen
- Huidproblemen
- Dementie
- Migraine
- Reuma
- Stress

Tevens levert het gebruik van Forever Young een constant gevoel van welbehagen c.q. welbevinden op gedurende de hele dag.

(*) Bovenstaande constateringen zijn gebaseerd op meer dan 300 klinische studies en duizenden persoonlijke getuigenissen waaruit blijkt dat Forever Young een zeer krachtig Anti Aging ofwel Anti Verouderingsmiddel is dat vele aandoeningen op celniveau aanpakt.

2. Hoe werkt het Anti Verouderingsmiddel Forever Young:

Door het “Koch Process” werd de biologische beschikbaarheid van de originele GH3 formule van 15% naar 100% verhoogd. Door deze aanzienlijke verbetering van de werkzaamheid zijn uw cellen beter in staat om zowel de Procaine, natuurlijke levensmiddelen en natuurlijke supplementen zoals vitaminen, mineralen, enzymen etc. beter op te nemen en afvalstoffen sneller uit te scheiden. Kortom de cel- en celmembraan werking word zodanig geoptimaliseerd dat een cel zonder enige hulp van buiten in staat is om zichzelf optimaal te voeden en zo nodig te repareren. Het enige wat Forever Young dus eigenlijk doet is het optimaal voeden, schoonmaken en herstellen van uw cellen en celmembranen waardoor uw natuurlijke Immuunsysteem weer als vanouds gaat functioneren.

3. Hoe is het mogelijk dat een voedingssupplement zoveel voordelen heeft voor zoveel mensen tegelijkertijd.

Zoals we hierboven al gelezen hebben komt dit omdat Forever Young niet een specifieke ziekte aanpakt of behandelt maar het natuurlijke Immuunsysteem van ons lichaam herstelt waardoor ons lichaam zelf weer in staat is om (bijna) iedere aanval van binnen en van buiten af te weren en zo nodig weer in evenwicht te brengen. Nieuw wetenschappelijk onderzoek suggereert dat alle veroudering symptomen maar met een ziekte te maken hebben en dat is het verval ofwel vervuiling van uw eigen lichaamscellen en celmembranen.

4. Maar als ik gezond eet en dagelijks mijn portie organische vitaminen, mineralen en enzymen etc. slik dan is dit toch voldoende om mijn gezondheid op pijl te houden.

Als dit echt waar zou zijn dan zou u dit verhaal vandaag niet lezen. De wereld om u heen laat zien dat de afgelopen 10-20 jaar het aantal welvaartziekten dramatisch zijn toegenomen. En dat is niet voor niets zoals u in het boek “De Nieuwe Dokters” heeft kunnen lezen. Hier komt nog bij dat het geen enkele zin heeft om alle gezonde, dus niet behandelde, voeding, vitaminen, mineralen, enzymen etc. van de wereld te eten en te slikken als uw cellen en celmembranen zo vervuilt en beschadigt zijn dat zij niets meer van deze levensmiddelen kunnen opnemen laat staat gebruiken. Ieder mens zou dan ook eerst zijn of haar cellen en celmembranen moeten schoonmaken en repareren voordat u begint met het slikken van extra vitaminen, mineralen, enzymen etc. Zo niet dan produceert u zoals Nobelprijswinnaar Linus Pauling eens zij “Alleen Maar Dure Urine”. En misschien is het straks na het herstellen van uw cellen en celmembranen helemaal niet meer nodig om al die dure pilletjes en poedertjes te slikken omdat uw lichaam c.q. immuunsysteem het nu gewoon weer zelf aankan.

Let Op! Geproceste ofwel behandelde voedingsmiddelen bevatten tegenwoordig bijna geen voedingsstoffen meer maar hoofdzakelijk chemische substituten, kleur, geur, smaak, schoonmaak, desinfectie en houdbaarheid middelen. Dus let op in welke winkel je het koopt. De natuurwinkel biedt nu nog uitkomst maar ook hier zien we steeds vaker de chemische industrie haar intreden doen. De chemische industrie die van de overheid op haar verpakkingen niet eens meer alle chemische, hormonale en genetisch gemanipuleerd zaken (GMO’s) op haar verpakking hoeft te vermelden.

5. Is Forever Young een Hormoon?

Forever Young is geen hormoon zoals het Human Growth Hormone (HGH) of een medicijn waar je een recept voor nodig hebt maar gewoon een natuurlijk voedingssupplement.

6. Kan ik Forever Young gebruiken in combinatie met mijn vitaminen?

Nee, Forever Young moet ingenomen worden op een nuchtere maag. Dus minstens een uur voor of 2 uur na de maaltijd. Wanneer u vitaminen, mineralen, enzymen etc. preparaten gebruikt doe dit dan tijdens de maaltijd.

7. Kan ik Forever Young innemen met een kopje koffie, thee of een softdrink?

Nee, het is verstandiger om Forever Young in te nemen met een groot glas water.
De stoffen zoals cafeïne, tannine, witte suiker en chemische middelen kunnen de werking van Forever Young verminderen.

8. Soms wordt mijn huid rood en krijg ik een prikkelend gevoel nadat ik Forever Young heb ingenomen.

Forever Young bevat de vitamine Niacin. Niacin staat er bij bepaalde personen, die hier wat gevoelig voor zijn, om bekend dat het een kortstondige rode gloed c.q. warm gevoel kan veroorzaken. De kans hierop is echter vrij klein omdat door het gepatenteerde “Koch Process” nagenoeg alle allergenen en houdbaarheidsmiddelen etc. verwijderd zijn. Krijgt u er toch mee te maken dan verlaagt u de dosering gewoon totdat uw lichaam niet meer reageert.

9. Hoe weet ik dat Forever Young ook voor mij zal werken?

Omdat iedereen uniek is valt hier weinig over te zeggen. Het enige advies is om het gewoon eens te proberen. Veel gebruikers melden al een verandering in het energie niveau en gevoel van welbevinden na 2-3 dagen. Andere gebruikers zien na 2-3 weken al een verandering in de manier waarop zij met stress, overspannenheid en depressie omgaan. Voor het beste resultaat raden wij echter aan om het product eens voor minimaal 90 dagen te proberen. En blijf natuurlijk altijd goed naar uw lichaam luisteren. Uw lichaam dat zoals u weet de grote leermeester is van uw fysieke gezondheid.

10. Hoeveel Forever Young tabletten moet ik per dag gebruiken?

Dat hangt van de mate van vervuiling van uw cellen en celmembranen, leeftijd en lichaamsgewicht af. Wij raden echter iedereen aan om eerst rustig te beginnen met 2-4 tabletten per dag. Twee in de ochtend en twee in de middag op een nuchtere maag. S’ avonds voor het slapen kan ook maar er zijn een aantal mensen die dan zoveel energie krijgen dat het niet meer tot slapen komt. Dus rustig uitproberen en zoals we hierboven al gezegd hebben luisteren naar uw lichaam is het beste advies. Bent u zwaarder dan 80 kilo dan kunt u eens proberen om bovenstaande dosering te verdubbelen na de eerste twee weken van gewenning.

11. Kan ik met ontgiftingsverschijnselen te maken krijgen?

Mensen die al hun hele leven een ongezonde lifestyle met veel (hormoon en chemisch) vlees en melk, koffie, sigaretten, witte suiker, alcohol etc. hebben gehad en zeer veel chemische producten hebben gegeten en gedronken zullen merken dat deze gifstoffen door het schoonmaken van uw lichaamcellen en celmembranen tijdelijk zullen vrijkomen in uw lichaam. Wij raden daarom altijd aan om eerst rustig te beginnen en voldoende bron- of mineraalwater te drinken (1 a 2 liter per dag) om deze afvalstoffen zo spoedig mogelijk uit uw lichaam te verwijderen. Krijgt u onverhoopt toch last van wat hoofdpijn, misselijkheid of huiduitslag verlaag dan tijdelijk de dosering en weet dat het product bezig is haar werk te doen en dat is het schoonmaken van uw hele lichaam van ongewenste vervuilende en ziekmakende stoffen waarna uw immuunsysteem weer optimaal kan functioneren. Een immuunsysteem dat weer in staat is om u zonder chemische hulpmiddelen weer gezond, gelukkig van het leven te laten genieten. Een Jonger Gelukkig en Gezond leven wel te verstaan. Forever Young ofwel Voor Altijd Jong!

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.