Ginkgo Biloba

Geef uw hersenen en organen voldoende zuurstof om als een Einstein te denken en als een topsporter te prestere

Beste Lezer,

Geef uw hersenen en organen voldoende zuurstof om als een Einstein te denken en als een topsporter te presteren. Door de jaren heen krijgt uw bloedsomloop het steeds zwaarder te stellen door allerlei vormen van vervuiling waaraan uw lichaam wordt blootgesteld. Problemen als geheugenverlies, oorsuizen, dichtslibbende en verharde aderen, depressie, lagere lichamelijke prestaties, impotentie, bloedpropjes, hartritme-stoornissen, diabetische problemen, tijdelijke vertroebeling van het gezichtsvermogen en de ziekte van Alzheimer worden allemaal in verband gebracht met een slechte zuurstofopname, doorbloeding en stofwisseling. Ginkgo Biloba kan behulpzaam zijn bij het normaliseren van deze situatie. Het gebruik van Ginkgo Biloba dateert al van 2800 voor Christus en wordt gewonnen uit de bladeren van een boom die meer dan 1000 jaar oud kan worden. In China wordt Ginkgo biloba dan ook al eeuwenlang gebruikt ter stimulering van de hersenen omdat het de bloedvaten verwijdt waardoor de doorstroomsnelheid van het bloed wordt bevorderd.

Onderzoek heeft dan ook uitgewezen dat Ginkgo Biloba door de normalisering en optimalisering van de doorbloeding en zuurstofopname in staat is alle organen te voeden, beschermen en giftige stoffen af te voeren, waardoor er minder kans op beschadiging bestaat. Wanneer de doorstroming van uw bloed op een bepaalde plaats in uw lichaam beperkt wordt, vindt er een chemische reactie plaats waarbij giftige chemicaliën, zware metalen en vrije radicalen zich gaan ophopen en voor ontstekingen, allergieën en verkrampingen zorgen. Mensen die regelmatig Ginkgo Biloba gebruiken, merken dan ook dat deze problemen verminderen waardoor ze beter in staat zijn langere afstanden zonder pijn te lopen. Als een anti-oxidant beschermt het tevens de cellen van uw lichaam tegen de beschadiging door vrije-radicalen. Deze vrije radicalen zorgen immers voor de roestvorming en slijtage in uw lichaam. Het herstel van de bloedcirculatie kunt u direct voelen omdat uw handen en voeten warmer gaan aanvoelen dan normaal.

Alsof dit niet genoeg is, zorgt Ginkgo Biloba er ook voor dat bloedplaatjes minder aan elkaar gaan klonteren, waardoor er minder kans bestaat op levensgevaarlijke bloedpropjes. In wetenschappelijke termen heet dit het voorkomen van de “platelet activation factor”(PAF). PAF is betrokken bij veel ontsteking- en allergische reacties in uw lichaam die astma etc. kunnen veroorzaken.

Over de verdraagzaamheid en tijdstip van innemen alsook de ontwenningsverschijnselen leest u in het boek De Nieuwe Dokters.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.