Het Onsterfelijke Geheim Van De Titanen

Het Enige Dier Dat In De Afgelopen 3 Miljard Jaar Alle Virussen, Bacteriën, Schimmels, Epidemieën, Natuurrampen, Meteoorinslagen, Vloedgolven, Vulkaanuitbarstingen, Oorlogen En Revoluties Heeft Overleefd Met Behulp Van Een Oneindig Aanpassingsvermogen

Beste Lezer,

Lang voordat de mens de aarde koloniseerde waren er De Titanen.

Lang voordat de zoogdieren de aarde koloniseerde waren er De Titanen.

Lang voordat de dinosauriërs de aarde koloniseerde waren er De Titanen.

De Titanen die u vandaag kent onder de namen Trilobieten en Ammonieten.

Trilobieten en Ammonieten leven al meer dan 3 miljard jaar op aarde en mogen dan ook met recht “Levende Fossielen” genoemd worden.

Trilobieten behoren met ammonieten en dinosauriërs ongetwijfeld tot de bekendste fossielen

Levende fossielen in de vorm van de “Hoefijzer Krab” (zie onderaan de pagina 1 en 2).

Trilobieten behoren met ammonieten en dinosauriërs ongetwijfeld tot de bekendste fossielen

Back in time, The earliest horseshoe crab species were crawling around coastal seas for at least 100 million years before the dinosaurs even arrived (which was about 200 million years ago). Horseshoe crabs are among the world's oldest and most fascinating creatures. They are estimated to be at least 3 billion years old. Thousands of other species have evolved and gone extinct, but horseshoe crabs have survived and today remain much as they were those millions of years ago, so they are truely living fossils.

Levende fossielen in vele soorten en maten:

Levende fossielen in vele soorten en maten:

Levende fossielen in de vorm van Kreeften, Krabben en Garnalen die vandaag als kleinkinderen ofwel nageslacht nog steeds op aarde leven.

Maar wat is hun onsterfelijke geheim zult u zich afvragen.

Wat is het onsterfelijke geheim dat ervoor zorgt dat deze dieren alle virussen, bacteriën, schimmels, epidemieën, natuurrampen, meteoorinslagen, vloedgolven, vulkaanuitbarstingen, oorlogen en revoluties in de afgelopen 3 miljard jaar van aardse geschiedenis hebben overleefd.

Dit preparaat is een adaptogeen dat ervoor zorgt dat dit wezen zich razendsnel kan aanpassen aan nagenoeg alle leefomstandigheden.

Dit preparaat is een adaptogeen dat tevens een 500x sterkere werking heeft dan de antioxidant vitamine E, welke goed is voor uw Hart en Bloedvaten.

Wist je trouwens dat Kreeften, Krabben en Garnalen net zoals Zalm van oorsprong groenbruin zijn omdat hun basisvoedsel bestaat uit micro algen zoals plankton, chlorella en spirulina. Pas wanneer ze gekookt en/of gerookt worden veranderd hun kleur in rozerood. En dit rozerood is de kleur van Dit preparaat. Het enige element/eiwit dat de extreme hitte heeft overleefd.

Combineren we dit adaptogeen ook nog eens met Geelwortel Kurkuma, Vitamine D3, DHA en EPA dan gebeuren er wonderbaarlijke dingen.

Je lichaam is opeens in staat om nagenoeg alle Oxidatie, Ontsteking en Endotoxine (koorts veroorzakende gramnegatieve bacteriën) processen een halt toe te roepen. Zoals u weet zijn niet alleen de antioxidanten (uit natuurlijke biologische groenten en fruit) die u vandaag eet de basis van uw fysieke gezondheid maar ook de natuurlijke Ontsteking en Endotoxine remmers en neutralisatoren zoals dit preparaat en Kurkuma.

Wanneer we dan ook nog eens in staat zijn om dit preparaat en Kurkuma zowel in een WATER als VET oplosbare vorm in uw lichaam aan te bieden dan zijn de natuurlijke vijanden zoals (niet lichaamseigen) Virussen, Bacteriën en Schimmels nergens meer veilig in uw lichaam en wordt ook nog eens de Zuur/Base verhouding hersteld. Zoals u weet scheiden Virussen, Bacteriën en Schimmels Zure afvalstoffen af die uw (immuun) afweersystemen letterlijk op hol kunnen doen slaan waardoor vele Auto Immuun Ziektes kunnen ontstaan die het leven letterlijk verzuren c.q. zuur maken.

De Verzuring Van Ons Lichaam

Wat is de werkelijke oorzaak van alle ziekten en ongeluk op aarde:

Gepolariseerd Bewustzijn lijdt tot Spel Illusies lijdt tot Tegenstrijdige Gedachten lijdt tot Onverwerkte Trauma’s lijdt tot Vluchten In Verslavingen lijdt tot Overmatig Suiker, Drugs, Chemicaliën etc. Gebruik lijdt tot Verzuring en Vetvorming (zure chemische afvalbergen) lijdt tot Ontstekingen lijdt tot Diabetes I en II lijdt tot allerlei Welvaartsziekten zoals Kanker, Hart en Vaatziekten, Beroerten, Alzheimer, Artritis, Jicht etc.

De oplossing:

Eenheidsgericht Bewustzijn leidt tot het Openen en Oplossen van Onverwerkte Trauma’s leidt tot Evenwichtige Gedachten leidt tot Vrijheid, Gezondheid en Levensgeluk.

Lees meer over de 27+27 Stressveroorzakers in het Gratis boek De Nieuwe Dokters dat u onderaan deze pagina kunt ontvangen.

Het zowel in WATER als VET oplosbaar zijn van dit preparaat en Kurkuma heeft tot gevolg dat het ook de bloed-hersenen en bloed-oogbal barrières kan passeren waardoor niet alleen de vaak moeilijk bereikbare ontsteking haarden aldaar geneutraliseerd kunnen worden maar de Vitamine D3, DHA en EPA tevens de mogelijkheid krijgen om uw hersenen en ogen weer op te bouwen en herstellen in hun originele gezonde staat.

De werking van het “dit preparaat Plus” laat zich als volgt omschrijven:

1. Vertraging van alle verouderingsprocessen in uw lichaam.
2. Herstellen van beschadigingen die u in uw leven heeft opgedaan.
3. Natuurlijke schoonmaak en bescherming van hart en bloedvaten.
4. Het in evenwicht brengen van uw bloedsuikerspiegel
5. Harmoniseren en onderhouden van uw bloeddruk en cholesterol.
6. Versterken en optimaliseren van uw Immuunsysteem.
7. Regenereren van uw hersenen, geheugen en Alzheimer.
8. Herstellen van uw organen en gezichtsvermogen (maculair).
9. Verminderen van pijn en ontstekingsklachten zoals bij reuma.
10. Natuurlijk afvallen omdat stress, depressie en vraatzucht afnemen.
11. Een jonge stralende huid zonder cosmetische ingrepen.
12. De hele dag een energiek, vrolijk en gelukzalig gevoel.

Bovenstaande wonderbaarlijke verbeteringen in uw geestelijke en lichamelijk gesteldheid zijn eigenlijk helemaal niet wonderbaarlijk wanneer we gewoon weer eens Eenheidsgericht zouden gaan denken, doen en spreken en EKO biologisch zouden gaan eten en drinken. Laten we eerlijk zijn, u heeft in principe helemaal geen pillen of poeders, maar alleen De Eenheid en Moeder Natuur, nodig om u de hele dag energiek, gezond en gelukkig te voelen.

Het Eenheidsbewustzijn welke u doet Wakker Worden uit De Aardse Illusie.

Moeder Natuur welke zo miraculeus en ingenieus in elkaar zit dat geen enkele wetenschapper ooit in staat is geweest om ook maar een simpele graankorrel in al haar pracht en glorie na te bouwen.

Laat staan De Mens in al haar schoonheid en mogelijkheden.

Nu alleen nog uw Onverwerkt Verleden c.q. Trauma’s oplossen en dan bent u klaar voor.

Een Eenheidsgerichte c.q. Eenheidsbewust Wereld.

We Are All ONE NOW

And Now For Something Completely Different

We maken in deze paragraaf even een uitstapje naar de onzichtbare wereld die vandaag al bestaat voor hen die Wakker Zijn Geworden uit hun Aardse Illusie c.q. hun 9+0 zintuigen alweer geopend hebben. Voor hen die nog in de gevangenis “In The Box” van hun Ego en 5 zintuigen willen blijven c.q. overleven raden wij aan om deze paragraaf over te slaan.

Vind u ook niet dat de vorm van een Trilobiet verdacht veel lijkt op de vorm van een schedel en het begin van een ruggengraat.

Een schedel en ruggengraat gebaseerd op een meer dan 3 miljard jaar oude creatie c.q. bewezen ontwerp en ontwikkeling.

Een schedel en ruggengraat welke het kostbaarste orgaan zijnde de hersenen en daaraan gekoppelde zenuwen beschermen tegen allerlei aanvallen en ongelukken.

Een schedel en ruggengraat waaraan later in de vorm van aanvullende creaties; skelet, romp, armen en benen in grote verscheidenheid aan toegevoegd zijn.

Een schedel en ruggengraat die in alle insecten, reptielen, zoogdieren en mensen de basis van het fysieke leven en bewustzijn vormen en beschermen.

De basis van leven en bewustzijn omdat de hersenen de brug vormen tussen de onsterfelijke wereld buiten ruimte en tijd (eenheid) en de tijdelijke sterfelijke wereld binnen ruimte en tijd (spel van creatie).

Want dat is de hoofdfunctie van onze hersenen en zenuwen.

De uitvoering van het Levensspel dat u voor uw geboorte op aarde aan de andere kant gecomponeerd heeft om hier te ervaren.

Waarom?

Om uw ware zelf, welke de eenheid is, volledig in al haar facetten te ervaren.

Van eenheid tot en met polariteit en alles wat daar tussenin zit.

Maar dat is niet alles.

Wanneer we de Trilobiet, Ammoniet, Kreeft, Krab en Garnaal bestuderen is er nog iets bijzonder aan de hand met hun vorm.

Wanneer we de Trilobiet, Ammoniet, Kreeft, Krab en Garnaal bestuderen is er nog iets bijzonder aan de hand met hun vorm.

De vorm van een Nautilus Schelp bijvoorbeeld heeft de ideale vorm van een LichtVortex, Gulden Snede en het getal Phi. En deze ideale vorm is in staat om Eenheid- c.q. lichtenergie, van de ene naar de andere dimensie, te transformeren in levensenergie welke in de fysiek dimensie gebruikt kan worden. Levensenergie waar niet alleen kreeften, krabben en garnalen als basisvoedsel van leven maar alle levende wezens op aarde.

De fysieke levensmiddelen ofwel micro algen in de vorm van plankton, chlorella en/of spirulina welke kreeften, krabben en garnalen consumeren worden alleen gegeten om Lichtwezens zichtbaar te maken in de beperkte 5 dimensies op deze aarde. Wanneer kreeften, krabben en garnalen deze niet zouden eten zouden zij onzichtbaar zijn voor de meeste mensen op aarde.

Heeft u als mens meer dan 5 zintuigen tot uw beschikking dan ziet een Nautilus Schelp er als volgt uit:

dan ziet een Nautilus Schelp er als volgt uit
Sceince Photo Libary

Of u een Lichtwezen in zijn of haar oorspronkelijke inter-dimensionale vorm ziet heeft dus alleen te maken met het aantal zintuigen dat u tot uw beschikking heeft. En zoals u weet wordt dit aantal zintuigen bepaald door het door u gekozen Levensspel en daaraan gekoppelde Bewustzijn, EGO, Gedachten en Geloof.

Nu zult u zich gaan afvragen waar dit verhaal naartoe gaat.

Nou, dat is heel simpel.

De Mens heeft net zoals De Kreeft, Krab en Garnaal de ideale lichaamsvorm om Het (Eenheid) Licht in levensenergie om te zetten.

De Mens heeft net zoals De Kreeft, Krab en Garnaal de ideale lichaamsvorm om Het (Eenheid) Licht in levensenergie om te zetten.

Voor meer informatie zie 2 onderaan deze pagina “Het Licht uit de Vortex”.

De Mens heeft net zoals De Kreeft, Krab en Garnaal de mogelijkheid om zich te voeden met fysieke (biologische) levensmiddelen om zichtbaar te blijven in de wereld van de 5 zintuigen.

De Mens heeft net zoals De Kreeft, Krab en Garnaal het ideale pantser zijnde de schedel en ruggengraat om zich te beschermen tegen onverhoedse aanvallen en ongelukken.

De Mens heeft anders dan De Kreeft, Krab en Garnaal tevens de mogelijkheid om eventuele tekorten die gedurende zijn of haar leven (Lifestyle) ontstaan zijn tijdelijk aan te vullen met dit preparaat Plus om het natuurlijke evenwicht weer te herstellen.

Wanneer De Mens dit zou gaan beseffen zou zij, anders dan de dinosauriërs en zoogdieren, tot het onsterfelijke ras der mensheid kunnen gaan behoren.

Kortom alles begint bij een Gezond Eenheidsbewustzijn.

Het Eenheidsbewustzijn dat we als Mens in feite onsterfelijk zijn.

Het Eenheidsbewustzijn dat we als Mens gewoon gezond kunnen zijn.

Gewoon gezond en gelukkig gedurende 80-100+ jaar wanneer we maar een paar kleine dingen zouden aanpassen in onze Lifestyle.

Een Lifestyle die begint met een Eenheidsgericht Bewustzijn.

Welke leidt tot het Openen en Oplossen van alle Onverwerkte Trauma’s.

Welke leidt naar Evenwichtige Gedachten waardoor men niet meer de hele dag geleefd wordt door emotionele (angst en vlucht) reacties.

Welke leidt naar het consumeren van alleen biologische levensmiddelen.

Welke leidt naar een Gezond en Gelukkig Leven in Stilte en Vrijheid.

We Zijn Allemaal EEN voor, tijdens en na van uw tijdelijke scheppingen.

1: Horseshoe Crab Blood

The blood of the horseshoe crab provides a valuable medical product critical to maintaining the safety of many drugs and devices used in medical care. A protein in the blood called Limulus Amebocyte Lysate (LAL) is used by pharmaceutical and medical device manufacturers to test their products for the presence of endotoxins, bacterial substances that can cause fevers and even be fatal to humans. The LAL test is one of the most important medical products derived from a marine organism to benefit humans.

Biomedical companies obtain the LAL by bleeding horseshoe crabs in a laboratory environment. The crabs are washed to remove sand and other marine debris from their exoskeletons. Those crabs without visible injuries are placed on a bleeding rack and bled by puncturing the heart with a large gauge needle. On average, 30% of the crab’s blood is removed before the wound clots naturally. The blood is placed in a centrifuge to separate the amebocytes from the blue haemolymph that comprises the supernatant. Distilled water is then added to the separated amebocytes. The added water will eventually cause the cells to burst, or lyse. Clotting proteins inside the cells are released and separated from the rest of the solution. The collected proteins are further processed into the powdered LAL product. The Horseshoe Crabs are generally returned to the water within 72 hours of bleeding.

Discovery of LAL

The white blood cells (amebocytes)of horseshoe crab clotted when exposed to endotoxins is the basis of LAL Test (Limulus Amebocyte Lysate)

Limulus - Taxonomic name of the horseshoe crab
Amebocyt - The white blood cells of the horseshoe crab
Lysate - Describes the original process used by Bang and Levin to rupture the cell membrane

In the 1970's, the LAL test was recognized by the Food and Drug Administration (FDA) as an alternative to current methods of testing for endotoxins. LAL test became an FDA required test for the presence of endotoxins in injectable drug products and implanted medical devices.

What are Endotoxins?

Endotoxins are fever inducing bacterial toxins found only in gram-negative bacteria. They are able to resist destruction by steam sterilization and removal by filtration. Endotoxins are found within the cell wall of gram-negative bacteria. As these cells grow and die, the endotoxins are released into the surrounding aquatic environment. Lipopolysaccharide is the biologically active component of endotoxins. During the late 1800 vaccinations were being developed to combat certain diseases. In many cases, people that where given these vaccines became sick with an illness called 'injection fever'. Years later, injection fever was discovered to be an immune response to the presence of endotoxins in two types of bacteria. Gram-negative bacteria is the one type commonly found in aquatic environments. It is called gram-negative because the bacteria do not become stained during the Gram staining process.

LAL Test Methods

1.The LAL Gel Clot test is simple LAL Test. Add a small amount of the sample solution being tested to a glass test tube containing the LAL solution. Next, incubate the test tube at 37 Celsius for specified time. After time has lapsed, invert the test tube and observe the reaction.

2.Turbidity Assay is a quantitative, kinetic assay for the detection of endotoxin. Test sample mixed with the reconstituted turbidity LAL reagent and Assay is carried with help of Incubating Photometer and dedicated software. Results are measured at the 340 nm wavelength. Time taken for appearance of turbiduty is inversely proportional to the amount of endotoxin present. Turbidity Assay is perfect for processing large number of samples.

3.Kinetic Chromogenic LAL test is most sensitive of all LAL tests, its performed with help of Incubation Photometer and dedicated software. Kinetic Chromogenic LAL test is less affected by inhibitory products,it is very well suitable for testing Vaccines, Antibiotics, Biological Products.

2: Greenland Ice Core Drilling

In 1989 the very summit of the Greenland ice sheet was selected as the site for the next deep drilling, and by the summer of 1992 a 3029 m deep ice core reaching all the way to bedrock had been retrieved using the ISTUK drill as part of the mainly European GReenland Ice core Project (GRIP). In 1993 an American team reached bedrock 30 km west of the GRIP drill site as part of the GISP2 project (Meese et al. (1997)).
While both the Camp Century and DYE-3 ice cores contained only a few hundred of meters of glacial ice, the glacial sections comprised about half of the more than 3 km long GRIP and GISP2 ice cores. Combining this much-improved resolution with large advances in ice core analysis techniques, the Central Greenland ice cores advanced the knowledge about glacial climate enormously. However, comparisons of the two ice cores made it clear that although both cores provide excellent records of past climatic conditions some 105,000 years back in time, the stratigraphies of the bottom ~300 m of both cores are disturbed. The ice has been flowing over the uneven bedrock topography in the area which has resulted in folding of the layers older than 105,000 years. This means that the ice deposited during the Eemian warm period some 115,000 - 130,000 years ago is disturbed.

Neem

The drilling through the ice sheet at NEEM (77 N, 51V) was completed in August and now scientists can begin to review whether the drilling was a success. 14 nations participated in the scientific work at NEEM, a project of the International Polar Year. The primary scientific objective was to drill an ice core that contains ice from the present, the last ice age, the previous interglacial period (the Eemian) and the last ice age prior to that in order to study trends in the climate, greenhouse gasses and the chemical composition of the atmosphere over more than 150,000 years in an unbroken sequence of layers.

For more information:
Lees meer in Ice and Climate
en
Lees meer in Science Daily

3: Het Licht Uit De Vortex

Zoals u weet is alles en iedereen verbonden met De Essentie ook wel Eenheid, Het Licht, God etc. genoemd

Zoals u weet is alles en iedereen verbonden met De Essentie ook wel Eenheid, Het Licht, God etc. genoemd. Deze verbinding heeft de vorm van een LichtVortex ook wel Lichtspiraal genoemd. Een lichtspiraal die niet alleen gezien kan worden wanneer u uw 6e zintuig zijnde Intuïtie geopend heeft maar tegenwoordig ook heel eenvoudig gefotografeerd kan worden.

In feite zijn dus alle mensen, dieren, planten en mineralen Lichtwezens in een grote verscheidenheid aan vormen en kleurenspel. Je hoeft alleen maar Wakker te Worden uit je beperkende Levensspel en daaraan gekoppelde Bewustzijn, EGO, Gedachten en Geloof. Je kan natuurlijk ook gewoon blijven slapen en tijdelijk genieten van dit beperkende spel.

Gewoon om het leven in beperktheid eens te ervaren.

Maar besef wel dat U in Essentie nog steeds Een met De Eenheid bent.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.