Kava Kava

Stress vermoeidheid, burnout, verschuift in hoog tempo naar de eerste plaats als volksziekte No.1 in Nederland

Stress en pijn verdwijnen met kava kava binnen 7 dagen als sneeuw voor de zon. Stress verschuift in hoog tempo naar de eerste plaats als volksziekte No.1 in Nederland. Stress is ook vaak de veroorzaker van een groot aantal klachten zoals vermoeidheid, verkrampingen, slapeloosheid, hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, diarree, duizeligheid, hoge bloeddruk, borstpijn, rusteloosheid, paniekaanvallen, allergieën en een overspannen gevoel. Bijna iedereen maakt jaarlijks gebruik van Aspirine, Paracetamol en benzodiazepines zoals Oxazepan om nog enigszins een normaal leven te kunnen leiden. Het probleem met deze medicijnen is echter dat ze bij langdurig gebruik zeer verslavend zijn en een groot aantal vervelende bijverschijnselen veroorzaken zoals buikpijn, hoofdpijn, hyperventilatie, diarree, hartkloppingen etc. Deze chemische middelen zijn dus op de lange duur erger dan de kwaal.

Stress vermoeidheid, burnout, verschuift in hoog tempo naar de eerste plaats als volksziekte No.1 in Nederland

In Amerika en Duitsland hebben een aantal doktoren meer dan 5 jaar onderzoek gedaan naar natuurlijke alternatieven voor de hierboven genoemde medicijnen. Het resultaat is een kruid genaamd kava kava (Piper methysticum), een familielid van de ons al bekende peperfamilie. Deze fraaie groene plant met bladeren in hartvorm wordt wel drie meter groot voordat hij geoogst wordt door de eilandbewoner van de Stille Zuidzee. De eilanders drinken het sap van de kava kava in de plaats van alcohol in cafés. Ze nemen kava kava in plaats van koffiepauzes. De ouderen drinken kava kava om hun geestelijke helderheid te verhogen en tegelijkertijd de spieren te ontspannen. kava kava blijkt niet alleen even krachtig te zijn als Oxazepam maar heeft als voordeel dat het niet verslavend is, geen bijverschijnselen kent, de pijn verdrijft en het concentratievermogen niet beïnvloedt. In een dubbelblind studie met kava kava en een placebo gedurende vier weken met 58 patiënten, bleken bij de patiënten die kava kava kregen, al binnen 7 dagen een aanzienlijk verlichting in hun klachten waar te nemen.

Voor een optimaal resultaat is de kwaliteit, dosering en tijdstip van innemen van kava kava van groot belang. Behalve het gewicht van de mens hebben ook het opname- uitstoot- en reactievermogen een grote invloed op de effectiviteit van kava kava. Kava kava werkt dus nog beter wanneer u de 7 lichamelijke en 27 geestelijke stressveroorzakers al heeft geëlimineerd. Zie daarvoor het gratis boek De Nieuwe Dokters.

Let op! Aangezien Kava Kava steeds moeilijker te verkrijgen is in Europa kunt u als alternatief gebruik maken van Rhodiola of Sint Janskruid.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.