D-Mannose Testimonial

Hoe Ik Van Mijn Blaasontsteking Afkwam!

Testimonia:
(emailadres bekend bij de redactie)

Beste Lezer,

Begin September werd ik erg ziek, het begon op blaasontsteking te lijken.. het was weekend... ook dat nog en s ' avonds heb ik niet al te laat de weekenddokter gebeld. Het bleek een nierbekontsteking te zijn.

Van de arts kreeg ik Amoxcille een anti-biotica-kuur.
Na 17 tabletten.. (2 per dag) was de pijn nog niet weg en de koorts bleef steeds dicht bij de 40 graden. Ik ben toen gestopt met dit middel.

Na het weekend de urine laten controleren, bleek ik nog blaasontsteking te hebben en kreeg ik Nitrofurantoine... ook dat hielp niets en de koorts bleef, van de huisarts moest ik gewoon doorgaan met de pillen.

Nog nooit heb ik zoveel pijn gehad en na 15 tabletten ben ik ook gestopt met deze pillen en overgegaan op Colloïdaal ZILVERWATER... ik dacht, als ik toch steeds pijn houdt dan wil ik dit uit proberen en nam meer dan normaal.. elk uur een borrelglaasje vol. Dat deed ik 6 keer en toen werd de pijn minder.... EINDELIJK.

Later na controle bij de Uroloog was alles weer in orde, het zilverwater heeft me gered... maar ik zocht nog on-line verder en vond D-Mannose. Dat is een middel om Cystitus en Interstitial Cystitus = Blaaspijn mee te voorkomen. De meeste mensen die vaker anti-biotica kregen voorgeschreven zijn al resistent ... BOVENDIEN.... Nitrofurantoine ... een anti-biotica VEROORZAAKT zelfs blaasontsteking volgens de Natuurlijke Geneesmiddelenencyclopedie vertaling van C. Norman Shealy.... blz. 379 ISBN-3-8290-1713-8

Alleen zilverwater en daarna D-Mannose is een PERFECT middel.... voor mij en ANDEREN?

Cranberry’s zijn ook prima, maar D-Mannose is 10 keer beter heb ik ervaren.

Ik hoop dat u hier als lezer wat aan heeft,
Vriendelijke groet,
(emailadres bekend bij de redactie)

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.