De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf Van Binnenuit

de nieuwe dokters genees jezelf van binnenuit

Gezondheid En Welzijn

Doorbreken Het Zwijgen Over De Laatste Reguliere, Alternatieve En Complementaire Medicijnen En Therapieën Die Aids, Kanker, Hart En Vaatziekten, Reuma, Suikerziekte, Stress, Etc. Kunnen Verlichten En Oplossen

Beste lezer,

Na de wisseling van het Millennium is er een nieuwe generatie artsen en wetenschappers opgestaan die zeggen dat:

 • Vele vormen van kanker vandaag te genezen zijn met natuurlijke producten en therapieën.
 • Hart- en vaatziekten tot het verleden behoren wanneer u deze kleine aanpassingen in uw levensstijl zou aanbrengen.
 • Reumatische pijnen voorkomen en/of opgelost kunnen worden zonder bijwerkingen.
 • Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels geen kans zouden krijgen wanneer uw immuunsysteem optimaal zou functioneren.
 • Huidziekten genezen kunnen worden met een ontdekking uit Australië.
 • Stress, overspannenheid en depressie alleen met een combinatie therapie behandeld kunnen worden.
 • Lichamelijke genezing alleen, niet tot de definitieve genezing van uw gezondheidsprobleem kan leiden. Etc. etc.

Deze artsen en wetenschappers nemen dus geen genoegen meer met de opmerking dat u maar moet leren leven met uw kwaal of ziekte. Voor hen staat immers de gezondheid van de mens centraal en niet een of andere achterhaalde manier van werken die allang geen resultaat meer oplevert. De Nieuwe Dokters combineren reguliere, alternatieve en complementaire producten en therapieën om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen voor de mens en niet meer voor hun eigen portemonnee. Hier komt nog bij dat zij zelf de moeite nemen om wereldwijd op de hoogte te blijven van de laatste doorbraken en meewerken aan een wetenschappelijk onderzoek. Wat vandaag immers niet, kan morgen misschien wel te genezen zijn.

Wie Zijn Deze Nieuwe Artsen En Wetenschappers?

Deze nieuwe artsen en wetenschappers zijn zonder uitzondering Nobelprijswinnaars en/of toonaangevende onderzoekers op bekende universiteiten in zowel Nederland, Amerika, Engeland, Canada, Australië, Japan, Rusland etc. Hun onderzoeksresultaten -wanneer u ze uit de wirwar van miljoenen publicaties weet te vinden- zijn zowel bij uw medische bibliotheek als op het Internet te verkrijgen. Wat deze nieuwe dokters bind is het feit dat zij geen genoegen meer nemen met de huidige stand van zaken. Het kan immers altijd beter heeft de geschiedenis uitgewezen. Aids, kanker, hart- en vaatziekten, reuma, stress etc. zijn voor hen niet meer dan tijdelijke probleemgevallen die net zoals vroeger de pest, pokken, TBC, tyfus, mazelen vroeg of laat opgelost zullen worden wanneer we ons hoofd maar niet in het zand steken voor nieuwe uitvindingen en medische doorbraken.

Waarom Hoort U Niets Van Deze Doorbraken!

Vele van de hierboven genoemde doorbraken zijn gebaseerd op natuurproducten. Zoals u weet zijn natuurproducten niet te patenteren en valt er dus weinig geld aan te verdienen. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie er geen enkel belang bij heeft om deze te gaan fabriceren en promoten. Monopolie posities en alleenrecht op fabricage voor 30 of meer jaar bestaan immers niet in de natuur. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie zich nagenoeg volledig concentreert op chemische producten die wel te patenteren zijn. Verbazingwekkend is echter dat de meeste medicijnen gebaseerd zijn op natuurproducten maar dan wel met weglating van een of twee moleculen waardoor het weer patenteerbaar maar er vaak niet beter op- wordt.

Het Wordt Nu Tijd Om Te Handelen

De twintigste eeuw zal op het gebied van gezondheid de geschiedenis ingaan als het tijdperk waar we door de uitvinding van vaccins, antibiotica en een groot aantal andere medicamenten en therapieën in staat waren dodelijke ziekten als de pest, pokken, tyfus, TBC, griep, mazelen, longontsteking wereldwijd een halt toe te roepen. Een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen mensenlevens per jaar spaart en onnoemelijk veel leed en ellende voorkomt.

Tegelijkertijd zien we sinds de zeventiger jaren de massale opkomst van kanker, hart- en vaatziekten, beroerten, allergieën, suikerziekte, stress, overspannenheid, depressie etc. Ziekten die ieder jaar meer slachtoffers eisen en waartegen nog steeds geen afdoende oplossing gevonden is door de oude medische wetenschap.

Deze nieuwe volksziekten komen zo dichtbij, dat bijna iedere familie haar slachtoffers kent en men zich langzamerhand begint af te vragen wie de dodendans in de komende jaren nog kan ontspringen. Om het verhaal nog erger te maken, blijkt ook nog eens, dat een groot aantal virussen en bacteriën zoals bepaalde griepsoorten, TBC, pest etc. resistent zijn geworden tegen iedere vorm van chemische vaccins en antibiotica die we vandaag kennen. Als we doorgaan met onze oude methoden en technieken bestaat er dan ook een grote kans dat we in de 21e eeuw een dubbele epidemie te verwerken krijgen.

De tijd van elkaar napraten en vasthouden aan achterhaalde medicamenten en therapieën is dan ook voorbij. We zien immers dat iedere extra euro's die we vandaag in onze gezondheidszorg stoppen, steeds minder gezondheidswinst oplevert. Meer geld betekent dus niet meer gezondheid. De risico’s zijn dus te groot, de kosten van de gezondheidszorg reizen de pan uit en er staan miljoenen mensenlevens op het spel.

De Huidige Gezondheidszorg Wordt Onbetaalbaar

In 1953 gaven wij nog 350 miljoen euro per jaar uit aan de gezondheidszorg. In 1993 was dit al 22 miljard en in 2002 gingen we naar 52 miljard. In 2013 werd er 94,2 miljard euro uitgegeven aan gezondheid- en welzijnszorg. Als we deze lijn doortrekken is onze gezondheid- en welzijnszorg rond het jaar 2025 niet meer betaalbaar en mogen we in navolging van Amerika verwachten dat de verantwoordelijkheid voor de kosten van onze gezondheid overgeheveld zullen worden naar de burger.

De verantwoordelijkheid om weer helemaal op eigen energie en kosten volledig gezond en gelukkig te worden, zijn en blijven in de 21e eeuw.

1. Volgens een Europees onderzoek lijdt een op de vijf Nederlanders aan chronische pijn (Bron: ANP en Leidse Universitair Medisch Centrum).

2. Volgens een onderzoek van de Wereld Gezondheid Organisatie lijden 50% van onze senioren aan depressiviteit en gebruiken hier medicijnen voor.

3. Volgens het Diabetes Fonds is het aantal gevallen van suikerziekte met meer dan 300% gestegen tussen 1993 (250.000) en 2003 (850.000) en neemt ook het aantal Alzheimer patiënten in de komende jaren tot het schrikbarende aantal van 300.000 toe. 300.000 mensen waarvoor maar 29.000 opvang- en verpleegplekken aanwezig zijn op dit moment.

4. Volgens een grootschalig onderzoek in 1990 door het CBS, UWV en STG na stress 31,7% van de totale kosten van de gezondheidszorg voor haar rekening, resulteerde het in 17% van het ziekteverzuim en was het de oorzaak van 33,4% van de arbeidsongeschiktheid in Nederland. Vandaag is dit al bijna 40%. Wanneer we niet ingrijpen dan zit na 2015 meer dan de helft van de beroepsbevolking ziek thuis en is er een eind gekomen aan de nu nog welvaartsstaat. Daar moeten en kunnen we wat aan doen.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

De Nieuwe Dokters handboek geeft u dan ook een evolutionaire kijk op ziekte en gezondheid. Na het lezen van dit boek zal uw idee over hoe mensen ziek worden en genezen, voorgoed veranderd zijn. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwe ontdekkingen, maar ook om het openbaar maken van geheimen die duizenden jaren verborgen zijn geweest voor het grote publiek.

Welke onderwerpen worden in het boek De Nieuwe Dokters behandeld:

 • Ieder mens is in staat zichzelf te genezen.
 • Is een onverwerkt verleden de oorzaak van alle ziekten?
 • Suiker, het aller-lekkerste gif op aarde.
 • De drie beste natuurlijke stress- en pijnbestrijders in de wereld.
 • Hoe kan Internet u gezond en gelukkig maken?
 • Waar ligt het inter-dimensionale geheim van de eeuwige jeugd?
 • De straling Pest die miljoenen slachtoffer per jaar eist.
 • Colloïdaal goud en het geheim van de Farao's.
 • De magische zilveren kogel.
 • Vrije intelligente energie, de basis van uw gezondheid?
 • Killer virussen en bacteriën verliezen altijd: Weet U waarom?
 • Medicijnen en therapieën van de toekomst vandaag bij u thuis.
 • Maak een einde aan slapeloosheid.
 • Slank blijven zonder afslankkuur.
 • Hoe iedere topsporter zijn prestaties met 10-25% kan verbeteren in 30 dagen.
 • Bepalen de NASA en SCSP de nieuwe trend in de gezondheidszorg?
 • Wat hebben alcohol, amalgaam en elektromagnetische straling met elkaar te maken.
 • Hoe kunt u zonder pillen te slikken toch gezond blijven.
 • De luie manier om gezond, slank en vrij van stress te blijven.
 • Nooit meer moe, lusteloos en uitgeblust door gebruik te maken van een 1 miljard jaar oud geheim.
 • Is het wel nodig om extra vitaminen, mineralen en aminozuren te slikken.
 • Het natuurlijke wondermiddel tegen stress en overspannenheid,
 • Geef uw hersenen en organen voldoende zuurstof om als een Einstein te denken en als een topsporter te presteren.
 • Waarom elkaar ongefundeerd napraten een gedachte uit de middeleeuwen is.
 • Waarom leven positieve mensen langer dan negatieve mensen.
 • Het grootste gevaar van overmatig alcoholgebruik waar niemand nog bij stilstaat.
 • Hoe veroudert ons lichaam eigenlijk. Een frisse kijk op senioren.
 • Hoe kunnen verzekeringsmaatschappijen hun ziektepremies verlagen.
 • Waarom de Russen 1000 X strengere normen hanteren op stralingsgebied.
 • Zit u wel op de juiste golflengte.
 • Volksvijand No. X: onvruchtbaarheid door onwetendheid.
 • Hoe voorkomt u ontwenning-, bij-, en verslavingsverschijnselen?
 • Waarom medicijnen zo slecht nog niet zijn.
 • Wat hebben benzeen, alcohol en DDT met elkaar gemeen.
 • Wat bodybuilders moeten weten over hormonen en elektromagnetische straling.
 • Hoe ontgiftigd u uw lichaam op een eenvoudige manier?
 • Waaraan gingen in 1917-1918, 20 miljoen mensen dood. Nee, het was niet WO I.
 • De bestemming, noodlot van de toekomstige kinderen destinys child.
 • Wat hebben stress, verkramping en pijn met elkaar te maken.
 • Doodsoorzaak: 24 uur per dag 7 dagen per week, 52 weken per jaar vergiftigd. Aardbevingen van 7 op de schaal van richter in uw lichaam.
 • Waarom 20e eeuws meten geen weten meer is in de 21e eeuw.
 • Een stralend gebit maar een verwoeste gezondheid.
 • Einsteins Quantumfysica in een nieuw en gezond daglicht.
 • Wat u niet kan zien bestaat toch.
 • Het topje van de Allergie ijsberg.
 • De weg van de zelfkennis naar volledige gezondheid en levensgeluk.

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken wordt alle informatie inzake producten en therapieën door de aan dit initiatief medewerkende artsen en wetenschappers geselecteerd en gewaardeerd op basis van o.a. de volgende criteria:

 • Binnen een week al werkzaam.
 • Massaal, voor korte duur en direct toepasbaar.
 • Gratis of zo goedkoop mogelijk te verkrijgen.
 • Streven naar een optimale en niet gemiddelde gezondheid.
 • Wetenschappelijke onderbouwt.
 • Geen of minimale verslavings-, bij- en ontwenningsverschijnselen.

HET IS TWEE VOOR TWAALF ALS HET OVER UW GEZONDHEID GAAT

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters. U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief.

Met de kennis uit het gratis boek in PDF file "De Nieuwe Dokters" staat u weer aan het roer van uw eigen gezondheid. Laat u vanaf vandaag dan ook nooit meer adviseren door goedwillende maar vaak onwetende experts uit de 20e eeuw die niet de moeite hebben genomen om de wetenschappelijke onderzoeken van de afgelopen 100 jaar, die de grondslag van het "De Nieuwe Dokters" handboek vormen door te lezen en doorgronden. Het gaat immers niet om hun maar om UW gezondheid. Gezondheid die pas belangrijk wordt wanneer U of uw naasten iets gaan mankeren.

Met vriendelijke groet,
Wil Nijssen

Het boek in PDF formaat heeft 212 pagina's.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.