Testimonials

de nieuwe dokters dank jullie wel

Een reactie van G.K

Ik wil gewoon "dank jullie wel" zeggen

Hoe zal ik beginnen,

Met geachte heren, dames, dokters?

Ik begin maar met goedemorgen en daarna met mijn dankbetuiging voor het geschenk "Inspiraties voor een essentieel gezonde en gelukkige wereld". Elke zaterdag en zondagochtend start ik mijn dag met wensen voor iedereen en een gesprek met het allerhoogste, in mijn geval "de liefde".

Vaak is het zo dat ik antwoorden mag krijgen op vragen die ik in mijn hart meedraag waardoor ik verder kan gaan met mijn ontplooiing.
Vanochtend las ik mijn "geschenk" en barstte in huilen uit. Niet van verdriet maar van herkenning. Herkenning in van een wens die ik al als 14 jarige met mij mee draag!

Het raakte mij zo, te weten dat er gelukkig mensen zijn met die net als ik deze wens in werking willen zetten. U moest een weten wat een enorme hulp jullie voor mij zijn geweest op lichamelijk, maar ook geestelijk gebied!

Niets in deze wereld krijg je gratis en voor alles moet je betalen en dus ook voor hulp. Door jullie ben ik meer dan ooit aan het groeien en kom ik steeds dichter bij mijzelf. Word ik opnieuw verliefd op het leven en leer ik mezelf weer lief te hebben. Dit ondanks mij vaak is gezegd, dat er van mij niets terecht zou komen en eigenlijk niet geboren had moeten worden!

In tranen schrijf ik jullie mijn gevoel op dit moment, gewoon omdat ik dankbaar ben voor wat jullie doen. Vaak vraag ik in mijn gebeden om leiding en kennis om mijn dromen te mogen realiseren. Het mooie is dat ik altijd bevestiging heb gekregen dat er meer is tussen hemel en aarde, dan dat ik voor mogelijk hou.

Dus wil ik gewoon "dank jullie wel" zeggen voor wat jullie voor de mensheid doen. Dank jullie wel voor de kosteloze informatie waardoor ik op weg ben naar een gezond en gelukkig leven.

Met alle respect en liefde voor al wat leeft,

G.K.
(emailadres bekend bij de redactie)

Een reactie van Rosetta

Rosetta Schreef aan De Nieuwe Dokters

Hallo Nieuwe Dokters

Ik wil even graag jullie raad.

Wij eten al jaren heel gezond en nemen allerlei natuurlijke supplementen,maar helaas is mijn man toch ziek geworden en dat wel zo erg,dat hij naar een verpleeghuis moest. Wij hebben verschillende keren zijn bloed laten onderzoeken en dat bleek altijd in orde, hij heeft verschijnselen die op MS en Parkinson lijken en is lichtelijk dement geworden. Wij hebben altijd verder onderzoeken in het ziekenhuis geweigerd, omdat we niet aan verwoestende medicijnen willen.

Nu probeert de oudergeneeskundige van het verpleeghuis mijn man alsnog naar de neuroloog te krijgen en daar twijfelen wij over.

Het voedsel in het verpleeghuis is heel erg slecht en omdat mijn man ook vaak diarree heeft,zei de arts: wilt U stoppen met supplementen geven, want daar komt de diarree vast van. Ik weet me nu geen raad, want ik neem iedere dag goede supplementen mee om het slechte voedsel aan te vullen. En zij zeggen gewoon: die diarree komt door al die vitaminen en mineralen.

Wat moet ik in godsnaam doen, naar huis kan ook niet meer, omdat dat voor mij te zwaar is.

Een noodkreet van: Rosetta (emailadres bekend bij de redactie)

De Nieuwe Dokters schreef aan Rosetta;

Beste Rosetta,

Het is belangrijk dat u en uw man een balans vind hierin en medisch advies kan geen kwaad. Soms moet je overleggen, samenwerken voor herstel. U mag altijd nee of ja zeggen als u dat voelt.

Zelf maakte ik ook iets mee, ik vraag u dit even te lezen

U zult begrijpen na het lezen dat een zware medische ingreep nodig was. Met alle zaken die u noemt moest ik ook dealen/rondkomen.

Ik wens u en uw man veel sterkte,

Hartelijke groet,
Wil

Rosetta schreef aan De Nieuwe Dokters;

Beste Wil

Hartelijk dank voor je reaktie en je indrukwekkende eigen ervaring.

Dat geeft mij weer hoop en moed om hier uit te komen.

Een hartelijke groet, veel succes verder met je werk, wij hebben er tot nu toe veel aangehad.

Rosetta
(emailadres bekend bij de redactie)

Een reactie van M.H

Lieve mensen van de nieuwe dokters.

Jullie zijn geweldig.

Ik was mijn boek kwijt geraakt omdat ik niet zo handig ben op de PC. Maar een vraag of ik hem nogmaals mocht ontvangen!! En de volgende ochtend had ik hem al. Wat een fijne wereld als mensen zo reageren en omgaan met elkaar. Hartelijk dank en ik geloof in jullie.

Ik ben zooooooo blij dat jullie dit doen al die informatie en gratis. We verdienen het ook allemaal. Geen uitbuiting ,geen macht. Het maakt me gelukkig.

Kan jullie niet steunen met geld, kan net en soms net niet rondkomen. Maar als iets of iemand gesteund moet worden zijn jullie het.

Ik gedachten steun ik jullie zeker. Ik ben gewoon BLIJ.

Hartelijke groet
M. H. (emailadres bekend bij de redactie)

Lees Hier Reacties Naar Aanleing Van: klik hier

Een reactie van Bea uit Limmen

Beste Wil,

Hartelijk bedankt voor dit mooie boek!

Hoewel ik het pas sinds gisteren op de PC heb en nog niet in print ben ik ontzettend blij met de samenvoeging van diverse kennisgebieden in de alternatieve sector. Deze holistische aanpak met gebruik van lichaam, ziel en geest is volgens mij echt de essentie van de nieuwe geneeswijzen. Ergens weet ik al jaren, dat je in de supermarkt geen eten kan kopen. Nu pas heb ik wat meer 'bewijzen' in handen. Fijn, om je gevoel door zo'n indrukwekkend boekwerk te kunnen onderbouwen en ook, weer producten uit het verleden, zoals Himalaya zout, weer in gebruik te nemen. Als wij de foute zouten binnen krijgen, worden we slaven van de maatschappij. Met de juiste zouten zijn wij helderdere en mooi gevormde persoonlijkheden.

Voor zoet gaat hetzelfde verhaal op. We bombarderen ons lichaam met de suikers of nog erger, giftige chemie, voor het ervaren van de smaak zoet. In de natuur is zoet een indicatie voor goed, voor eetbare planten en vruchten. We zijn dus zo gek nog niet met onze suikerverslavingen! In het oerwoud in Paraguay heb je al honderden jaren het plantje stevia voor het zoeten van je maaltijden, toetjes en thee. Zonder bijwerkingen, puur plezier en lekker mierzoete muntthee ;-)

In de EU is het stevia plantje verboden, in Japan daarentegen volop gebruikt met veel succes. Wij kweken het hier inmiddels met veel plezier en gezonde groei op de vensterbank. Dat kan niemand ons verbieden. Straks weten we ook, hoe er we er plantaardige poedersuiker van kunnen maken, want poedersuiker op de pannenkoeken, dat willen kinderen echt altijd het liefst (dat weet ik na 16 jaar moederen met veel vriendjes aan huis).

En persoonlijk benieuwd ben ik dan ook zeker naar colloïdaal zilver en goud. Ergens had ik daar een rem op zitten, maar nu snap ik de procedure en werking beter. Nogmaals bedankt, nieuwe dokters! Ik ben zeker van plan, dit boek naar mijn moedertaal, Duits, te vertalen. Wel genieten we nu eerst van de zomer, de zon, blootsvoets lopen, strand en muziek. Vanaf de herfstdagen is het tijd, dit werk over de hele wereld te verspreiden. Ik begin in het Duits, doet u mee in uw moedertaal?

Zonnige groeten uit het bloemendorp Limmen,

Bea

LIMMEN

Een reactie van Gonda

Ik ben diep onder de indruk van uw verhaal. Het raakt mij in mijn diepste wezen.
Ik wens u liefde licht en kracht, om door te kunnen gaan met uw roeping. Mensen als u maken, samen met God, de broodnodige ommekeer in deze wereld.

Dikke kus
Gonda

Een reactie van Bas uit Roosendaal

Hier een reactie van mij. Sommige bedrijven willen van dit soort dingen niets weten want dat gaat ten kosten van hun gewin en enkele instanties werken hieraan mee, anders kunnen ze het miljoenen bedrijf niet draaiende houden. Daarom wordt alles wat anders is de kop ingedrukt, zelf werk ik als paranormale genezer en ben ik ook voorzichtig, maar dat is voor het einde van het jaar afgelopen, dan zijn onze helpers geland en zullen wij onze vrijheid geheel terug gaan krijgen. Iedereen zal dan over zijn eigen geneeswijze beschikken.

Groetjes Bas

Een Reactie Van Aytac Uit Rotterdam

"Will is de persoon die dankzij zijn wilskracht en het vuur waarin hij geloofde, zich redde van de dood. Will leeft als een gewone persoon. Hij kan lopen, computeren,.. hij kan bijna weer alles, net als vele andere mensen.

Mensen die dat niet geloven, geloven ook niet in zichzelf en hebben angsten.

Will, overwon alle angsten en helpt juist mensen om van de ergste zaken (zoals door een ziekte doodgaan) een succes te maken en terug te laten keren naar het gewone leven.

Zijn nieuwsbrieven zijn zeer leerzaam en hij legt ALLES stapsgewijs uit in het boek De Nieuwe Dokters, hij helpt ieder die in problemen zitten, ziek zijn of het leven niet meer zien zitten.

Hij geeft gratis bijeenkomsten en op zo'n avond kan u hem persoonlijk spreken of natuurlijk een e-mail sturen. Hij beantwoordt ieder mail z.s.m. en zeer persoonlijk.

Will, ik bedank je voor zulke goede nieuwsbrieven en ik wens je veel succes in het verdere leven!"

Aytac

Een Reactie Van Ronny uit Dordrecht

Hai Will,

Zomaar even wat woordjes en zinnetjes die ik voor mijzelf even samenvat.

Heb het boek uitgeprint. Ben aan het lezen. Erg interessant!! Na ons telefoongesprek is het mij (door jouw opmerking) de laatste dagen opgevallen dat ik mijzelf zo nu en dan hoor praten wanneer ik anderen spreek. Ook bemerk ik dat ik soms nog steeds teveel mijn verhaal wil vertellen. (al is het veel minder dan in het verleden).

Wat wil ik horen van die ander? Misschien nog steeds bevestiging? (dus onzekerheid)

In jou boek sprak mij de " waarom " vraag erg aan. Het brengt mij bij de oorzaak van alles waarbij mijn gedachten en gevoelens betrokken zijn.

Vragen, vragen en nog vele antwoorden. Tot ik schijnbaar het antwoord niet meer nodig heb. (grappig)

Door de verschuiving die in mij gaande is van onbewustheid naar bewustwording is er een leegte of ruimte in mijn hoofd gekomen waar ik niet zo goed van wist wat ik daarmee aan moest (er valt zoveel weg). Zo langzamerhand begin ik mij weer op mijn gemak te voelen, maar ik besef dat het natuurlijke proces daarvan niet sneller kan gaan dan het gaat.

Zonder oordeel gaan waarnemen is ook een hele leuke bezigheid. Het laat mij weer meer lachen en ik neem de dingen (inclusief mijzelf) niet té serieus.

Ik kom later nog met wat vraagjes over het gebruik van een aantal middelen die worden besproken.

Groetjes van Ron

Een Reactie Van F.v H.

Beste Wil,

Heel erg bedankt voor je verhaal, ik vroeg me al een tijdje af wie er achter dit fantastische initiatief zit. Ik heb zelf ook een verhaal en wil dat graag aan je vertellen. Ik ben de afgelopen jaren een paar keer in aanraking geweest met de medische wetenschap en dat was met wisselend resultaat. Ik werd wel geholpen maar als ik zelf geen onderzoek had gedaan dan was het voor mij een lange lijdensweg geworden.

Zelf heb ik veel vertrouwen in de 'ouderwetse' huis, tuin en keukenmiddelen als aanvulling op een medische behandeling. Toen ik bijvoorbeeld een paar jaar geleden aan mijn galblaas moest worden geholpen, vroeg ik aan de huisarts wat ik wel en vooral NIET mocht eten. Hij zei dat ik alles mocht eten en dat het geen verschil uitmaakte wat ik at. Ik vroeg hem expliciet of ik zelf iets aan de pijn kon doen die ik op dat moment af en toe zo heftig ervaarde dat ik er wakker van werd en vervolgens meer dan een uur in een kramp bleef waar ik niet uit kon komen.

De dokter zei me dat dat er nou eenmaal bij hoorde en dat ik mijn eetgedrag niet hoefde aan te passen. Maar ik las (gelukkig) van Klazien uit Zalk dat er een bepaald dieet is waarmee je je veel prettiger voelt, met witlof, melk en vooral suiker en rauwkost. Vanaf dat moment zijn die krampaanvallen gestopt en voelde ik me veel beter. Naast krampen gaat deze ziekte ook gepaard met inwendige jeuk-aanvallen. Daar kon ik op dat moment helaas niets voor vinden anders had ik dat ook gedaan. Maar toen ik dit verhaal aan de dokter vertelde, schrok hij en adviseerde me om ook andere dingen te eten want anders zou mijn lever het veel te zwaar krijgen. Ik leef echter nog steeds en ik heb tijdens het wachten op de behandeling geen last meer gehad.

Vorig jaar kreeg ik een schimmelinfectie waardoor mijn lichaam binnen 2 weken vol met rode, jeukende plekken zat. De dokter gaf mij een anti-schimmelmiddel (antihystamine, of zoiets). Een goede vriend van me werkt echter voor een bedrijf waar alternatieve medicijnen worden gemaakt, o.a. voor FITO-therapie en ze doen veel in de diergeneeskunde. Hij vertelde me dat de schimmel AAN DE BUITENKANT van het lichaam zit en dat medicijnen dus eerst een hele lange weg door mijn lichaam moeten voordat ze werkzaam zijn. Dat klopte met de uitslag die de dokter gaf; 6 tot 8 weken lang zou het nog duren en daarna zou het afnemen. Die goede vriend van me raadde me het gebruik van Colloïdaal zilvercreme aan, dat ik 's morgens en 's avonds op de plekken moest aanbrengen. Nadat ik 3 dagen had gesmeerd waren de plekken weg! Ik heb dit niet meer aan de dokter gemeld want anders was hij vast weer geschrokken :)

Op dit moment heeft een andere vriend van me een aanval van gordelroos. De dokter zei in zijn geval dat het vanzelf over zou gaan maar dat het nog wel weken kon duren en dat de plek eerst nog behoorlijk veel erger zou worden en zich zou uitbreiden over het hele buikgebied. Ik gaf hem colloïdaal zilver met de vraag: "Wat heb je liever: binnen een paar dagen geen verschijnselen meer of nog weken rond lopen met een plek die in omvang minimaal 20x zo groot wordt?" Hij koos gelukkig voor het colloïdaal zilver en op dit moment (hij smeert nu 3 dagen) is de oorspronkelijke plek in omvang AFGENOMEN en ziet het er veel rustiger uit.

Na dit hele verhaal wil ik je graag vertellen dat ik en mijn vrienden volledig achter jouw initiatief staan. Het gratis boek heb ik al meerdere keren doorgelezen en het staat nu in een mooie ringband voor iedereen die het maar wil zien. Ik heb vertrouwen in de medische wetenschap maar een aanvulling zoals jij die biedt is zeer welkom! Op dit moment ben ik met een compagnon een cursus aan het schrijven over geestelijke gezondheid en de structuren waar je in het leven mee te maken hebt. We willen mensen graag essentiële dingen van het leven leren en ze ook leren dat ze zelf een heleboel kunnen doen voor hun eigen geluk en gezondheid. We gebruiken daarbij ook jouw boek als naslagwerk. Ik ben heel blij met jouw initiatief en ik hoop dat je er nog lang mee door zult en kunt gaan.

Vriendelijke groet,
F v H

Zelfgenezing is mogelijk en het begint zoals het woord al zegt bij Uzelf. Lees en praktiseer dit GRATIS boek van De Nieuwe Dokters. Er zal vast wel iets instaan dat u aanspreekt.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.