Het Is Mij Verboden U Op De Hoogte Te Brengen Van Informatie Dat U Kan Helpen Tijdens Uw Genezingsproces

Volgens De Nederlandsen Grondwet Mogen Wij Allemaal Vrije Uiting Van Mening Hebben

Hier is mijn verhaal

Hoe Genees je jezelf van binnenuit in de 21e eeuw!

Beste Lezer,

Het zal u misschien zijn opgevallen dat de linken naar speciale producten die in de De Nieuwe Dokters website stonden verwijderd zijn. De oorzaak hiervan is dat de Voedsel en Warenwet Autoriteit mij een waarschuwing heeft gegeven. Zij vinden dat ik waren aanprijs met claims ter voorkoming, behandeling of genezing van ziektes van de mens, hetgeen verboden is. Ik mag u dus niet meer vertellen wat ik beleefde en meegemaakt heb om tot deze kennis te komen. Ik wil u graag vertellen wat ik mee maakte om tot dit bewustzijn te komen.

Mijn naam is Wil, ik onderhoud de website De Nieuwe Dokters. Ik werd begin negentiger jaren geconfronteerd met een rugpijn die niet gewoonlijk was. Het was een hevige pulserende pijn die af en toe op kwam. Tijdens mijn bezoek aan de arts werd mij verteld dat de symptomen overeen kwamen met een mogelijke Hernia of Ischias. Ik probeerde er mee te leven, maar de pulserende pijn werd langzaam jaar na jaar heviger. Ondanks het feit dat ik in die jaren allerlei middelen gebruikte om het lichaam te ontzuren maar ook te voorzien van vitamine, mineralen etc. en me daarnaast ook nog eens dagelijks verdiepte in allerlei vormen van alternatieve geneeskunst en zeker niet onbelangrijk de innerlijke ontwikkeling werd de pijn niet minder maar heviger.

Gestaag bleef ik verder zoeken naar manieren ofwel naar een oplossing. Daarbij maakte ik een innerlijk bewustwording proces door dat mij uiteindelijk veel inzicht heeft gegeven. Door de steeds heviger pulserende pijn en het inmiddels niet meer kunnen liggen slapen (liggen kon ik niet meer de pijn werd dan heftig/ondragelijk), werd ik in oktober 2002 geconfronteerd met een verlamd onderlichaam. Het was een vreemde beleving, ik wilde opstaan en tot mijn verbazing ging dat niet meer. Nadat de huisarts geconstateerd had dat er kenmerken waren van een vorm van een dwarslaesie werd ik met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

U begrijpt dat de onderzoeken weer van voor af aan begonnen, er werden wederom allerlei testen gedaan en uiteindelijk belande ik in de MRI. Na het maken van een MRI scan was zichtbaar geworden dat in het ruggenmerg een tumor was gegroeid. Doordat de tumor door groeide werd het ruggenmerg verwijderd en drukte de tumor uiteindelijk onderaan in het ruggenmerg tegen de zenuwen, vandaar ik niet meer kon staan en bewegen. Het was een rare gewaarwording. Er was uiteindelijk maar een oplossing en dat was een Operatie.

Er werd met mij over de risico’s gesproken die de operatie met zich meebracht. U zult wel begrijpen dat deze operatie geen dagelijks werk is voor een neurochirurg, ook hij stond voor een hele moeilijke beslissing. U moet weten dat de rugwervels moesten worden opengemaakt om de tumor te kunnen verwijderen. Dit brengt veel risico's met zich mee. Het was ook nog spannend of de tumor was gaan verkleven aan de zenuwen. Dat is een groot risico bij het verwijderen/wegsnijden, er kan een volledige verlamming ontstaan. Ik ben na lang afwegen van de risico's en ook daar ik geen keus meer had de operatie aangegaan.

Mijn gewicht was al behoorlijk afgenomen toen ik als spoedgeval naar een ander ziekenhuis werd overgebracht waar ik de volgende dag geopereerd zou worden. Ik had die avond nog een gesprek met de neurochirurg, we bespraken nogmaals de risico's. Ik vroeg hem om mij te opereren met de gedachte dat ik weer kon lopen. We hebben hier lang over gesproken met elkaar en kwamen tot de conclusie dat we allebei onze verantwoordelijkheid zouden nemen. Ik zou me volledig aan hem overgeven en hij zou al zijn kunde en kennis in praktijk brengen. Ik had het geluk dat deze neurochirurg in zijn stage periode een gelijke operatie had mee gemaakt.

De avond voor de operatie maakte ik echter nog iets bijzonders mee, ik maakte kennis met het verlaten van het leven, ook wel de dood ervaring genoemd. Ik kan u vertellen dat het de mooiste ervaring in mijn leven is geweest. Het gaf mij het inzicht dat ik mijn ziekte kon loslaten, mijn angsten kon loslaten, mijn obsessies kon loslaten, mijn oordelen kon loslaten, dat er geen tijdsbegrenzing bestaat, er geen............... bestaat. Er bestaat alleen maar Universele liefde, een liefde waarin wij in volledige acceptatie, elkaar (in alles) mogen aanschouwen zonder oordeel.

Een Liefde, beste lezer die u allemaal in u draagt. Wees vanaf vandaag dan ook niet meer bang, oordeel niet meer, het gaat allemaal over uzelf en niemand anders. Alles wat u nog aan kritiek hebt op de ander is UW SPIEGELBEELD over UZELF. Het gaf mij ook inzicht waarom er ziekte is. Ziekte is een heelwording proces. Een proces waarin ik leerde zien wie ik ben. Na deze enorme mooie ervaring ben ik zonder angst, in de wetenschap dat ik na de operatie en revalideren weer kan lopen de nacht in gegaan. Want ik had gezien dat ik dit aan u en anderen mag gaan vertellen. Een mooier cadeau kon ik mezelf niet geven.

Ik ben die ochtend dan ook met een grote lach op mijn gezicht de operatie kamer ingegaan. Na de ruim zes uur durende operatie kwam ik nadat de narcose was uitgewerkt langzaam bij, eenmaal bijgekomen uit de narcose zag ik in mijn verzwakte lichaam de neurochirurg aan mijn bed. De neurochirurg keek me aan en pakte heel voorzichtig mijn benen vast, hij voelde en keek me aan. Ik gaf een kleine beweging en ik zag de lach op zijn gezicht komen. Hij was tevreden en ik ook. Want hoe zwak ik ook was, ik wist dat ik eruit zou komen en weer kon gaan leren bewegen en lopen. Ik ben op 5 december terug gebracht naar het eerdere ziekenhuis waar ik verbleef om verder te herstellen en later ben ik overgebracht naar het revalidatie centrum om tot een nog meer vollediger herstel te komen. Kunt u zich voorstellen dat je lichamelijk niks kunt en langzaam met kleine oefeningen weer stapje voor stapje gaat bewegen en later vanuit de rolstoel groeit naar een rollator en vervolgens met krukken weer begint met lopen en nu zelfs zonder loop. Ik kan u vertellen dat ik me de rijkste man van de wereld voel.

Ik draag mijn beleving en ervaring graag uit en ben begonnen met het geven van GRATIS bijeenkomsten. Wilt u ook naar een Gratis bijeenkomst komen meldt u zich dan aan middels deze link Aanmelden Bijeenkomsten Tijdens deze bijeenkomsten vertel ik over ziekte en de daaraan veelal gekoppelde onverwerkte emoties die meestal gevoed worden door angst. Angsten waar ook u vandaag nog last van kan hebben. We gaan met elkaar kennis maken en belichten de vele emotionele kanten in ons. Ik ga u ook vertellen dat ziekte eigenlijk niet bestaat maar wel het in stand houden daarvan.

Ja, het is mogelijk, iedereen kan weer gezonder en nog meer bewuster leven, uw ziektekosten kunnen wellicht weer omlaag of helemaal wegvallen. U kunt uzelf weer volledig accepteren en daarover nog meer bewust worden. Gaat u mee, durft u het aan om uzelf verder/dieper te bevrijden van de beperkingen die uw dagelijkse leven wellicht nog beheersen. Ik nodig u van harte uit op een van de bijeenkomsten. Meldt u aan, dan wordt u automatisch uitgenodigd- en of op de hoogte gehouden. Aanmelden Bijeenkomsten

U ziet na zo'n proces/operatie ben ik niet verloren geraakt. Het tegendeel, het is mij een eer om een ieder die het wil, kennis te laten maken met zijn of haar innerlijke werkelijkheid. Ik heb een pad gelopen dat u niet hoeft te doen, alhoewel, sommige net zo volhardend (en eigenwijs) in de ontkenning kunnen zijn als ik ooit was.

Ik heb u van mijn diepste beleving verteld. Ik begon met de Voedsel en Waren Autoriteit die mij willen verbieden o.a. te spreken over wat ik heb meegemaakt. Alles wat u leest op de website De Nieuwe Dokters en in het GRATIS BOEK “De Nieuwe Dokters” is er voor u. Een Voedsel of Waren Autoriteit kan mij niet het zwijgen opleggen? Ik heb het meegemaakt, en dat mag ik met u delen.

Ik wil u dan ook bedanken voor het vertrouwen dat u mij geeft. Vele duizenden vrienden die dit bericht al hebben gelezen en de vele tienduizenden die allemaal op zoek zijn naar een stuk (h)erkenning en waarheid om weer volledig en gezond en gelukkig te zijn. Beste lezer, de tijden van geheimen zijn voorbij. Alles mag openbaar worden, we mogen allemaal alles weer met elkaar delen, ja, we mogen elkaar weer alles geven. Niemand kan dat meer stoppen. Dat u zich heeft aangemeld als lezer van De Nieuwe Dokters boeken en nieuwsbrieven heeft mij hierin enorm geholpen waarvoor dank.

Hartelijk dank voor uw moeite om dit alles te lezen,

Hartelijke groet,
Wil

Hier zijn enkele reacties

Dechen zei...

Dank voor het delen van deze ervaring en de informatie in het boek!! Ik hoop dat deze inspiratie zich weids mag verspreiden.

Ben zei...

Wij geloven in het zelfhelend vermogen van het lichaam en hebben daar ook ervaring mee. Als je accepteer wat er is ga je niet inde strijd. Kijk naar wat het je te zeggen heeft. Het belangrijkste is; vertrouwen in je eigen goddelijke Bron ,IK BEN ALLES WAT IK BEN. En alles is in feite goed en perfect zoals het zijn moet. En weet dat alles je eigen creatie is... Bemi

Joke zei...

Dank je wel voor het delen van deze bijzonder mooie ervaring.
Ik vond het erg boeiend. Ik hoop dat het nog steeds goed met u gaat.
Groetjes, Joke

Norma zei...
Dag Wil,

Wat een schitterende ervaring en wat prachtig dat je deze deelt! Ik zelf had ook ooit een bijna " dood" ervaring en begrijp dus goed wat je hebt meegemaakt. Het heeft me nog bewuster gemaakt van heel veel zaken. Al houd ik me al jaren bezig met bewust wording en deze over te dragen aan anderen via mijn werk als coach. Een levensdoel die ik van jongs af aan al ambieerde en aanvankelijk uitdroeg als doktersassistente. Ik weet dus erg goed Hoeselt er in de reguliere gezondheidsdienst aan toe gaat. Veel herkenning in je boek ook.
Ik ben altijd een groot fan van Wayne Dyer geweest en hij was het die mij introduceerde met "The power of intention" . Het is in dezelfde trant als " what The bleep" . Iedereen die het maar horen wil probeer ik met deze wijsheid te besmetten. 2012 is het jaar van verandering en dat moet want als mens kunnen we niet meer door op deze voet.
Ik lees veel over superfoods en ben inmiddels ook overgestapt op biologische voeding en chlorella en sinds jaren heb ik me niet zo goed gevoeld. Echte vrijheid bepaal je zelf en met alle middelen tot je beschikking is het mogelijk via internet alles te weten te komen wat je interesse heeft. Steeds meer van dit soort stromingen kom ik tegen en dat betekent dat er beweging zit in deze ontwikkelingen. Ik hoop je eens te ontmoeten en wens je veel succes met dit prachtige initiatief!

Hartegroet,
Norma

Namasté zei..

Beste Wil,

Eerst en vooral wil ik je zeggen dat ik je bewonder voor je moed! Vorige week is er bij mij pancreaskanker geconstateerd met uitzaaiing naar de lever. Ik ontvang al enkele jaren je nieuwsbrief maar nu ik werkelijk geconfronteerd wordt met de ziekte dringt het pas tot me door hoe belangrijk het is je lichaam gezond te houden. Ik ben 50, heb nog geen zin om te sterven en dringend op zoek naar alternatieven omdat ik niet wil meegesleurd worden in de mallemolen van de reguliere geneeskunde. Het boek en je ervaring is een hele steun voor mij, hieruit put ik kracht om door te gaan.

Bedankt, Cecile

Netje Steens zei..

De Nieuwe Dokters is het beste wat mij is "overkomen"!

Hartelijk dank hiervoor Wil en ja....oervertrouwen in eigen goddelijke Bron is de weg naar vrijheid, liefde, eenheid.

Ik help graag mee aan het verspreiden van deze waarheid die in een ieder van ons Is.

Warme groet,Annette

MARS zei...

Betekent de terechtwijzing van de Voedsel en Warenwet Autoriteit dat je zelf ook terechtwijst? Hoe ben je daar mee omgegaan?

Groeten, Marcel

Riky van Hal van den Boom zei...

Heel mooi, ben blij met verhaal en ook met de reacties. D.w.z. dat we op de goede weg zijn.

Alles is LIEFDE.

Lees Meer

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.