Wie Is Wil

wil nijssen gratis boek De Nieuwe Dokters "7 stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste eeuw"

Ik ben Wil en opgegroeid in een familie die een Bloembollenbedrijf met een eigen kwekerij had en een Internationale Export in Bloembollen. Er waren o.a. vestigingen in Nederland, Amerika en Duitsland. Helpen op jeugdige leeftijd in dit familie bedrijf was een must. Pas later in m'n jeugd werd ik werkzaam bij een automobielbedrijf. Ik begon daar op jonge leeftijd en werkte me op tot Sales Manager. Ik was meer dan 23 jaar werkzaam bij dit bedrijf dat General Motors producten verkocht. Naast mijn werkzaamheden destijds was ik mede bestuurder bij een Import-Export bedrijf. Een bedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met het exporteren van Non-food producten.

Begin tachtiger jaren begon ik me steeds meer te verdiepen in de vele vormen en manieren voor genezing. Ik onderging vele (alternatieve) geneesmethodes maar bracht ze ook in praktijk. Ik leerde en werd mij bewust over mijn eigen bewegingen en handelingen en de weerspiegelingen daarvan. Ik zie daarbij dan ook het belang van samenwerking van de reguliere en alternatieve geneeswijzen. De vele manieren en mogelijkheden van genezing interesseerde mij. Ik zocht naar een antwoord op de vraag, "Wie ben ik?" Mijn zoektocht begon in de vele verschillende soorten en manieren van genezing maar ik besloot me ook verder te verdiepen in de psyche van de mens. Ik verdiepte mij onder andere in Astrologie, Kinesiologie, het werken en functioneren van de Meridianen, Organomie, (NLP) Neuro Linguïstiek Program, NEI, Neuro Emotionele Integratie, Ontmoetingen met de wereld van Jung, Kinesiologie, Touch For Health van John F. Thie, Acu-Yoga, Aurahealing maar ook Homeopathie, Orthomoleculaire voeding, Fythotherapie en nog vele andere.

Ik kreeg op een bepaald moment in mezelf de vraag, hoe het leven ooit ontstaan was? Wat maakt dat we ziek worden? Wat doe ik of wat doen wij om een ziekte in stand te houden? Ik begon me te verdiepen in de Oude geneeskunst zoals die in China en India was ontstaan. Reisde begin negentiger jaren af naar India, de Himalaya om ook daar meer te leren van de verschillenden geneeswijzen. Na het volgen van deze vele studies en de verschillende geneesmethodes maar ook niet onbelangrijk de innerlijke ontwikkeling kwam daar steeds meer antwoord op.

Maar ook ik maakte iets mee dat mijn leven compleet veranderde. lees meer

Ik deel graag mijn kennis en ervaring, wetende dat ook u hier mogelijk wat aan heeft.

U heeft wellicht gezien dat er een gratis boek De Nieuwe Dokters "7 stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste eeuw" geschreven is. Dit boek kan ook aan u een bijdrage leveren aan weer gezond en gelukkig zijn. Dit GRATIS boek lezen is één manier maar het in praktijk brengen zal uw leven direct veranderen.

Ook kunt u doormiddel van de Nieuwsbrief "De Nieuwe Dokters", welke u Gratis krijgt als u zich heeft ingeschreven, u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

Regelmatig worden er interessante artikels toegevoegd, we nodigen u dan ook uit regelmatig deze site te bezoeken. Op deze hele website is een disclaimer van toepassing.

Ik dank u voor uw bezoek aan De Nieuwe Dokters.

Hartelijke groet,

Wil

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Ontvang vandaag nog het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek deze inschrijving te bevestigen.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt!

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.