Wat Wilt U Van De Toekomst?

Wilt U Ten Onder Gaan In De Huidige Waan Van De Dag?

Of

Kiest U Er Weer Voor Om Weer Eenheidsgericht, Evenwichtig, Natuurlijk, Gelukkig en Gezond te Genieten Van En Op Deze Prachtige Planeet AARDE!

Indigenous Native American Prophecy - Elders Speak (Part 1)... Floyd Red Crow Westerman

Sacred Spirit, Ly-O-Lay Ale Yoya (The counterclockwise circle dance)

Maak Een Innerlijke Reis!

Met een duidelijke 100% focus.

De 100% Focus op Schoonheid in alles wat U om U heen ziet.

Om Hierna weer de volledige Schoonheid in Uzelf te ontdekken.

Want waar U zich op Afstemt dat Bent U Vandaag!

Hopi Blue Star Prophecy

En verder……….

DE TOEKOMST VAN ONZE GEZONDHEIDSZORG ZIJN KANKER, HART EN VAATZIEKTEN EN DIABETES II ALLEMAAL BINNEN ENKELE JAREN VOLLEDIG TE GENEZEN?

Toen wij jaren geleden met de website van De Nieuwe Dokters begonnen durfde wij niet te hopen dan rond 2015 kanker, hart en vaatziekten, diabetes II etc. volledig te genezen zouden zijn.

Vandaag denken wij daar heel anders over.

Onze wetenschappers hebben zulke grote sprongen vooruit gemaakt dat in de komende jaren niemand meer hoeft te lijden aan de eens gevreesde welvaartziekten zoals kanker, hart en vaatziekten en diabetes II.

Ja, we praten al over vroeger omdat vandaag over de hele Wereld mensen genezen worden met behulp van de meest Innovatieve en baanbrekende Medicijnen, Stamceltherapieën, Telomeren en lang vergeten Natuurgeneeswijzen die opnieuw ontdekt zijn.

Ontdekking die voor mensen die vandaag nog ziek rondlopen van Levensbelang kunnen zijn.

Want waarom zou u nog langer lijden aan iets waarvoor allang een oplossing is gevonden.

Een oplossing die uw leven van de ene op de andere dag totaal kan veranderen.

Tientallen primeurs hebben wij u de afgelopen jaren al gepresenteerd die vele duizenden mensen een gezonder en gelukkiger leven hebben gebracht.

Iedere nieuwe dokter die zijn of haar vakliteratuur bijhoudt zal immers op de hoogte zijn van deze baanbrekende uitvindingen en ontwikkelingen op het medische en natuurlijke vakgebied.

En Waarom Weten Wij Dit Dan Niet!!

  1. De volgende generatie medische Stamcellen en Telomeren technologie zal voorgoed een einde maken aan kanker, hart en vaatziekten, suikerziekte c.q. diabetes II etc. Met deze innovatieve en tevens baanbrekende “Human Genome” Stamcel technologie kan vanaf vandaag uit iedere lichaamscel een stamcel gewonnen worden. De tijd van het winnen van stamcellen uit embryo’s, ruggenmerg, buikvet en zaadcellen en de daarbij behorende ethische discussies en vaak pijnlijke operaties en bijwerkingen zal de komende jaren dan ook voorgoed veranderen.
  2. Dat er bij de meeste kinderen die vandaag de dag geboren worden de Stamcellen uit de navelstrengbloed bewaard kunnen worden. Stamcellen uit de navelstreng van je pasgeboren baby laten invriezen om later te gebruiken. lees meer in deze link
  3. De Genomics oplossing voor overgewicht waaraan al 2/3 van de (Westerse) bevolking lijdt. Volgens wetenschappelijk onderzoek blijkt dat minimaal 10% van onze gezondheid problemen zoals Diabetes II, Reuma, Stress, Overspannenheid, verschillende soorten Kanker etc. en de daarbij behorende behandelkosten vaak te wijten zijn aan overgewicht. Zou een moleculaire aanpak eenvoudig en goedkoop afvallen eindelijk voor iedereen mogelijk maken in de 21e eeuw.
  4. Hoe Nanotechnolgie in combinatie met Biotechnologie vaccinatie overbodig maakt en in staat is om ieder virus een halt toe te roepen voordat het zich in uw lichaam kan verspreiden. Dat zou kunnen betekenen dat de Mexicaanse Griep, Vogelgriep, Ebola, HIV, AIDS etc. sinds deze evolutionaire uitvinding voor eens en voor altijd tot het verleden kunnen behoren.
  5. Hoe Glycoscience leverkwalen kan genezen met behulp van koolhydraten en zelfs in staat is de dosering van medicijnen en dus ook hun bijwerkingen te verlagen.
  6. Welke natuurlijke en 100% legale kruiden en vruchten zorgen ervoor dat u 365 dagen per jaar 24 uur per dag relaxed, energiek, gezond en gelukkig zonder bijwerkingen kunt genieten van het leven. De helft van onze kinderen zit tegenwoordig onder de ADHD, ADD, PDD NOS, Autisme remmende psychiatrische medicatie waarbij de bijsluiter aangeeft dat het bijwerkingen zoals agressie, zelfmoord, waanzin, bloedingen, orgaan falen, hartinfarcten, reuma, suikerziekte, etc. kan veroorzaken. Gaan deze drugsverslaafde kinderen straks ons land leiden en regeren of kiezen we voor een meer natuurlijke weg?

Een wijs man zei eens:
Een gezond mens heeft VELE wensen
Een ziek mens heeft er maar EEN

De Toekomst Is Nu.

Een totaal nieuwe kijk op Genezing, Zelfgenezing, Verjonging, Regeneratie en Voor Altijd Jeugdig, Gelukkig en Gezond Genieten van het Leven.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.