De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Kanker Voorbij

DE DIEPSTE WONDEREN VIND JE IN JEZELF

kanker voorbij foekje meijer de nieuwe dokters

De diepste wonderen vind je in jezelf. De mooiste verhalen komen uit jezelf. Want ieder mens heeft die innerlijke stem, dat zelfhelend vermogen, dat ons leidt naar gezond zijn, vreugde, eenheid en evenwicht. Een prachtige getuigenis over innerlijk weten leest u in:

Kanker Voorbij: met gedachtekracht en innerlijke leiding door het ziekteproces door Foekje Meijer-Linstra

In dit boek heeft Foekje Meijer-Linstra geschreven over de betekenis van kanker in haar leven. De ziekte overkwam haar in de bloei van haar leven en bracht haar actieve leven tot stilstand. Het boek bevat het verhaal rond de ontdekking en behandeling van borstkanker terwijl daarnaast een verzameling van de columns is opgenomen die ze schreef voor het maandblad ParaVisie. Niet alleen komen verschillende aspecten van de ziekte en het genezingsproces aan de orde, maar centraal staat vooral het luisteren naar de innerlijke stem.

Gedurende de langdurige ziekteperiode herkende ze dat ze in haar leven vast was komen te zitten in oude patronen die niet langer dienst konden doen. Ze voelde zich niet langer op haar plek in haar werk, waardoor haar persoonlijke ontwikkeling stagneerde en nieuwe openingen werden tegengehouden. Op ontroerende wijze wordt beschreven hoe het masker brak van het meisje, dat dacht dat ze als een stoer soldaatje op aarde haar weg moest gaan.

Kanker bracht haar terug op haar eigen weg, op het pad naar haar bron. Want intuïtief begreep ze dat de beste kans om te genezen was te vinden in het terugvinden van zichzelf. Stapje voor stapje leerde Foekje te vertrouwen op haar eigen gevoelens en innerlijke stem. Ze ontdekte hoe zuiver die stem is als we onszelf hebben leren kennen. Een stem die iedereen heeft. Want op elke levensvraag die we hebben is het antwoord in onszelf te vinden. Van dat proces getuigt dit boek.

Als we na de ziekte door zouden gaan met ons leven zonder iets te veranderen, gaan we voorbij aan de verantwoordelijkheid die we hebben voor ons leven, ons proces en onze ziekte. Als we aan onze ziekte geen betekenis geven, geven we geen betekenis aan ons leven, en gaan daarmee voorbij aan de essentie van het leven. Zo bood de levensbedreigende ziekte kanker Foekje de mogelijkheid voor een grote geestelijke ontwikkeling en het bereiken van een levenskwaliteit die voor het uitbreken van de ziekte niet bestond.

De schrijfster hoopt dat het boek mensen zal inspireren tot het maken van eigen keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid. Daarom is dit boek niet uitsluitend bedoeld voor (ex-) kankerpatiënten, maar voor ieder mens die dichter bij zichzelf wil komen. Dit boek is in PDF file. Klik hier om dit indringende GRATIS boek van Foekje te bestellen

Lees Voor Meer Informatie
Het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

kanker voorbij Gratis boek De Nieuwe Dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts