De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Kava Kava

Stress vermoeidheid, burnout, verschuift in hoog tempo naar de eerste plaats als volksziekte No.1 in Nederland

Stress en pijn verdwijnen met kava kava binnen 7 dagen als sneeuw voor de zon. Stress verschuift in hoog tempo naar de eerste plaats als volksziekte No.1 in Nederland. Stress is ook vaak de veroorzaker van een groot aantal klachten zoals vermoeidheid, verkrampingen, slapeloosheid, hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, diarree, duizeligheid, hoge bloeddruk, borstpijn, rusteloosheid, paniekaanvallen, allergieën en een overspannen gevoel. Bijna iedereen maakt jaarlijks gebruik van Aspirine, Paracetamol en benzodiazepines zoals Oxazepan om nog enigszins een normaal leven te kunnen leiden. Het probleem met deze medicijnen is echter dat ze bij langdurig gebruik zeer verslavend zijn en een groot aantal vervelende bijverschijnselen veroorzaken zoals buikpijn, hoofdpijn, hyperventilatie, diarree, hartkloppingen etc. Deze chemische middelen zijn dus op de lange duur erger dan de kwaal.

Stress vermoeidheid, burnout  kava kava Rhodiola of Sint Janskruid de nieuwe dokters

In Amerika en Duitsland hebben een aantal doktoren de afgelopen 5 jaar onderzoek gedaan naar natuurlijke alternatieven voor de hierboven genoemde medicijnen. Het resultaat is een kruid genaamd kava kava (Piper methysticum), een familielid van de ons al bekende peperfamilie. Deze fraaie groene plant met bladeren in hartvorm wordt wel drie meter groot voordat hij geoogst wordt door de eilandbewoner van de Stille Zuidzee. De eilanders drinken het sap van de kava kava in de plaats van alcohol in cafés. Ze nemen kava kava in plaats van koffiepauzes. De ouderen drinken kava kava om hun geestelijke helderheid te verhogen en tegelijkertijd de spieren te ontspannen. kava kava blijkt niet alleen even krachtig te zijn als Oxazepam maar heeft als voordeel dat het niet verslavend is, geen bijverschijnselen kent, de pijn verdrijft en het concentratievermogen niet beïnvloedt. In een dubbelblind studie met kava kava en een placebo gedurende vier weken met 58 patiënten, bleken bij de patiënten die kava kava kregen, al binnen 7 dagen een aanzienlijk verlichting in hun klachten waar te nemen.

De dosering van Kava Kava

Voor een optimaal resultaat is de kwaliteit, dosering en tijdstip van innemen van kava kava van groot belang. Behalve het gewicht van de mens hebben ook het opname- uitstoot- en reactievermogen een grote invloed op de effectiviteit van kava kava. Kava kava werkt dus nog beter wanneer u de 7 lichamelijke en 27 geestelijke stressveroorzakers al heeft geëlimineerd.

Let op! Aangezien Kava Kava steeds moeilijker te verkrijgen is in Europa kunt u als alternatief gebruik maken van Rhodiola of Sint Janskruid.

Lees over de verdraagzaamheid en tijdstip van innemen maar ook de overige mogelijkheden het GRATIS boek De Nieuwe Dokters.

Lees Voor Meer Informatie
Het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

Rhodiola of Sint Janskruid kava kava Gratis boek de nieuwe dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts