De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Planet-x Nibiru En Nemesis

De Onsterfelijke spreken

Eens werd Uranus Planet X genoemd, totdat hij in 1781 door William Herschel ontdekt werd als gewoon hemellichaam in ons zonnenstelsel.

Eens werd Neptunes Planet X genoemd, totdat hij in 1846 door Alexis Bouvard ontdekt werd als gewoon hemellichaam in ons zonnenstelsel.

Eens werd Pluto Planet X genoemd, totdat hij in 1930 door Clyde Tombaugn ontdekt werd als gewoon hemellichaam in ons zonnenstelsel.

Eens werd Nibiru Planet X genoemd, totdat hij in 1972 door NASA’s Pioneer 10 ontdekt werd als dwergster die cyclisch een keer in de +/- 3600 jaar verschijnt en dan weer verdwijnt.

In 1983 werd het bestaan van Nibiru nogmaals bevestigd door NASA’s IRAS satelliet waarna er op 30 januari een groot artikel stond in de New York Times

In 1988 begon het onderzoek naar Nibiru door Dr. John D. Anderson van de NASA en Dr. Robert S. Harrington van het US Naval Observatory

In 1991 werd er in Nieuw Zeeland zelfs een speciaal (infrarood) observatorium ingericht om het fenomeen verder te onderzoeken en de Wobble’s die het in ons zonnenstelsel veroorzaakte in kaart te brengen.

In 2006 werd op Antarctica de South Pole Telescope (SPT) geactiveerd om Planet X permanent te volgen.

In 2008 (januari) verscheen de eerste film over Nibiru op YouTube waaruit bleek dat het eigenlijk handelde om een mini constellatie met Nemesis als rode dwerg zon en Nibiru als een van Nemesis zijn planeten. Locatie: Kuiper Belt.

In 2008 breekt bijna tegelijkertijd met het openbaar worden van de Nibiru en Nemesis film de grootste Bankencrisis allertijden los. Hierna zullen er nog veel Financiële, Landen, Ebola, Oekraïne, Vogelgriep, Zorgstelsel, Vluchtelingen etc. crisissen volgen. De mens heeft nu wel wat anders aan het hoofd dan Nemesis.

In 2008 (oktober) Bevestigde de ESA-NASA Ulysses probe Nemesis ook wel Hycolubus, Wormwood en Destroyer genoemd in het oude Sumerie en Egypte. De astronomen van de Universiteit van Arizona en Vaticaan op Mount Graham wisten dit m.b.v. hun “Lucifer Telescope” natuurlijk al jaren geleden.

In 2010 (september) werden de eerste Antartica SPT foto’s vrijgegeven over Nemesis en Nibiru waarna ze alweer snel verwijderd worden van de sites waarop ze gepubliceerd zijn.

In 2011 probeert men de aandacht van Nemesis af te leiden door veel ophef te maken over de komeet Elenin. Deze afleidingsmanoeuvres ofwel False Flag “Diversion & Distraction” tactiek zou later ook gebruikt worden bij de komst van de kometen  Ison, Linear (24 mei 2014) en Siding Spring (20 oktober 2014)
 
In 2012 zorgt de volgende insider slogan voor de nodige ophef in de wereld:

Wat zorgt voor het einde van het Vissen tijdperk start het Waterman tijdperk

Wat zorgt voor het einde van het IJzeren tijdperk start het Bronzen tijdperk

Sirius onze tweede zon is weer een stukje dichterbij gekomen in de ijzer, brons, zilver en gouden cyclus van 25.000 jaar ofwel “The Great Year”

In 2013 worden op de Turralba vulkaan in Costa Rica voor het eerst twee zonnen waargenomen met het blote oog.

In 2013 lijkt het erop dat Nemesis iedere +/- 3600 jaar een baan maakt tussen Orion en ons Zonnenstelsel. Is Nemesis een uit de Orion nevel afkomstig ruimteschip wordt geopperd.

In 2014 komt de American Meteor Society www.amsmeteors.org met het nieuws dat het aantal meteoren en vuurballen richting de aarde in de afgelopen 4 jaar met meer dan 400% is toegenomen. Waarschijnlijk zijn ze afkomstig van de Kuiper Belt alwaar Nemesis is langsgekomen.

In 2014 komt Space Weather Radio www.spaceweatherradio.com met het nieuws dat door de toename van het aantal meteoren en vuurballen die de aardse atmosfeer binnendringen vreemde geluidsgolven en ruis te horen zijn over de hele wereld. Vooral tussen 2-8 december 2014 zijn deze geluiden boven de Atlantische Oceaan van Oost Canada tot aan Engeland te horen.

De grootschalige kreunende  en steunende geluiden die nu steeds vaker te horen zijn op aarde komen echter voort uit de scheurende en tegen elkaar aan schurende aardschollen en breuklijnen. De Midden Atlantische Rug is o.a. volop in beweging door alle elektromagnetische veranderingen (aantrekkings- en afstotingskrachten) die Nemesis en/of de verandering van tijdperk (vissen naar waterman en ijzer naar brons) dus frequentie veroorzaakt. Met als gevolg dat alle planeten, aardkorsten en aardschollen, welke op elektromagnetisme, plasma, magma en water drijven, in beweging komen.

In 2014 komt Rodney Gomes, Astronoom van het National Observatory Brazil in Rio de Janeiro met de bevestiging van de toename van meteoren, vuurballen en daarbij behorende geluids- en schokgolven. Deze fenomenen doen heel er denken aan de Eerste Egyptische plaag ten tijde van de Exodus (Moses) welke ongeveer 3600 jaar geleden volgens bijbeldeskundigen heeft plaatsgevonden.

In 2014 komt men erachter dat de Nemesis constellatie een rode stofwolk met zich meedraagt welke water kan omtoveren in bloed. Dit doet weer heel erg denken aan de Tweede Egyptische plaag ten tijde van de Exodus (Moses) welke ongeveer 3600 jaar geleden volgens bijbeldeskundigen heeft plaatsgevonden.

En omdat het rode stof veel ijzer, nikkel en fosfor bevat kan het zomaar voor de Derde plaag zijnde verstikking van de algen, dieren en mensen zorgen. De Vierde en Vijfde plagen zijnde aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, vloedgolven en de polar shift zijn natuurlijk gewoon de veranderingen in het aarde elektromagnetisch veld en interferenties met de Nemesis constellatie wanneer deze te dicht langs Jupiter, Mars, Maan en Aarde raast. En zo ontstaat er een nieuw en schoon begin in het Waterman Bronzen tijdperk dat officieel in het jaar +/- 2150 begint maar nu al in volle kosmische voorbereiding is.

In december 2014 worden trouwens twee nieuwe Hollywood films uitgebracht genaamd Noah en Exodus. Exodus gaat over het leven van Moses en Ramses en de diverse plagen die de aarde +/- 3600 jaar geleden geteisterd hebben. Niet helemaal waarheidsgetrouw maar wel een interessante opfrisser om te zien wat er gebeurde toen Nemesis de vorige keer langskwam.

In 2014 verschijnen er tientallen ruimtevaartuigen, satellieten en probe’s van Amerika, Rusland, Europa, India, Japan, China, Brazilië rond Jupiter, Mars, Maan en op kometen. Is dit het Nemesis/Orion ontvangstcomité , “Interception Fleet”, wordt de interstellar gateway naar Orion opengemaakt of maakt de elite zich massaal op om de aarde (tijdelijk) te verlaten?  

Misschien waren daar wel al die duizenden miljarden voor nodig die de afgelopen jaren door de FED, ECB, Chinese, Japanse, Indiase, Braziliaanse etc. centrale banken uit het niets gecreëerd zijn en waar de gemiddelde burger geen cent van teruggezien heeft. Ruimtevloten, maanbasissen, bunkers, CERN, ITER, Saturn, anti matter, The God Particle, kernfusie, cyber security beheers, controle en manipulatie (mind control propaganda) systemen bouwen is namelijk niet goedkoop. Kortom geld om u als sterveling te beschermen. Tegen uw onwetendheid?

In 2014 (december) halen alle Europese banken hun goud terug uit Amerika, Canada etc. Ook China, Rusland en India repatriëren hun goudreserves. Tevens verdwijnt al het Oekraïense Centrale Bank goud als sneeuw voor de zon nadat het Westen de Oekraïense Centrale Bank overgenomen heeft in december.

In 2014 (24 december de dag voor Kerst) creëren de Amerikaanse en Europese Centrale banken opnieuw 2.1 Triljard ofwel 2.100.000.000.000,00 dollars en euro’s uit het niets om de almaar stijgende kosten van het “We Are Going Back To Orion, To Restore The Orion Empire” ruimtevaartprogramma te bekostigen. Het ruimtevaart programma was immers niet bedoeld voor de verkenning, exploratie en exploitatie van alleen ons eigen Zonnestelsel maar vooral gericht op de terugkeer naar de Orion, Sirius en Plejaden constellaties. Het is niet voor niets dat de huidige NASA en ESA programma’s en raketten bijna allemaal Orion of Saturn heten. Saturn is (Apollyon) the God of Orion.   

In 2014 (12 december) beginnen de eerste testruns om de vernieuwde CERN HL-LHC online te krijgen voor 13-15 maart 2015. De CERN HL LHC moet de energie leveren voor o.a. ITER welke rond 23-24 september 2015 operationeel wordt. De woorden CERN en ITER betekenen samen in het Latijn: Het Openen van De Weg. De weg naar een andere dimensie c.q. Orion sterrenstelsel. Tijdens de testruns in december 2014 veranderde het aard magnetisch veld en begonnen de Magnetosphere en Plasmasphere rond de aarde, welke ons beschermen tegen de Zonnewind, Zonnestormen, CME’s, X-Flares, M-Flares en interdimensionale interferentie op hol te slaan en in te storten door EM inductie. U begrijpt nu ook waarom het weer zo raar gedaan heeft in de afgelopen maanden. We kijken uit naar 13-15 maart en 23-24 september 2015 wanneer CERN ITER SATURN gateway volledig operationeel wordt.  

BENT U AL VOORBEREID?

2015 The Year of Big Deceptions (het jaar van de grote uiterlijke verleidingen)

De vraag die u bij bovenstaande verhalen aan uzelf moet stellen is:

Of het voor Uw schepping waar is!

Behorende bovenstaande verhalen bij uw eigen creatie of bij de creatie van iemand anders. Laat u niet verleiden door voorspellingen van valse eindtijd profeten, doemdenkers en mind controlers.

Volg uw eigen innerlijke weg naar huis!

Op dit moment is het stil. Het is bijna Kerstfeest!

Is er iets aan de hand wat wij mensen niet mogen weten.

Of zijn deze sterfelijk bewuste mensen bang door onwetendheid.

Sterfelijk bewuste mensen zijn immers altijd bang door onwetendheid.

Sterfelijke bewuste mensen begrijpen immers helemaal niets van niets.

Het is dus de hoogste tijd om wakker te worden en op een onsterfelijke manier te gaan kijken naar de komst van Planet X Nibiru Nemesis in ons zonnenstelsel en de wederkomst van onze tweede zon Sirius te vieren in het gouden tijdperk.

Hetgeen natuurlijk helemaal niet wil zeggen dat Planet X Nibiru Nemesis echt bestaan. Want ja het is maar wat u in uw eigen illusie creatiespel wilt ervaren. Voor een onsterfelijk bewust mens zijn dit soort sterfelijke zaken immers van geen enkel belang en niet meer dan Wobbles in een sterfelijke schepping.

En ja, als we Nibiru gehad hebben is het volgende hemellichaam alweer cyclisch op komst en kunnen we ons daar weer druk om maken. Maar waarom zou je?  

Je bent immers Onsterfelijk!

Of wilt u straks uw heil zoeken in door stervelingen gebouwde bunkers, ruimtevaartuigen en nu nog leegstaande (Amerikaanse, Chinese) steden boven 500 NAP die door een kosmische zucht tot stof zullen vergaan.

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts