De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

We Are One

Life World Tour

Indigenous Native American Prophecy - Elders Speak (Part 1)...
Floyd Red Crow Westerman

Wat wilt U van De Toekomst?

Wilt u ten onder gaan in de huidige Waan van De Dag?

Of Kiest U er weer voor om weer Eenheidsgericht, Evenwichtig,
Natuurlijk, Gelukkig en Gezond te Genieten van en op deze
prachtige planeet genaamd AARDE.

Sacred Spirit, Ly-O-Lay Ale Yoya
(The counterclockwise circle dance)

We gaan tijdens deze Life World Tour Samen op Reis

Met een duidelijke 100% focus.

De 100% Focus op Schoonheid in alles wat wij om ons heen zien.

Om hierna weer de volledige Schoonheid in onszelf te ontdekken.

Want waar U zich op Afstemt dat Bent U Vandaag!

HOPI BLUE STAR PROPHECY

En verder……….

"We Are All ONE"

DE TOEKOMST VAN ONZE GEZONDHEIDSZORG

ZIJN KANKER, HART EN VAATZIEKTEN EN DIABETES II ALLEMAAL BINNEN 5 JAAR VOLLEDIG TE GENEZEN?

Beste Gezondheid en Welbevinden zoeker,

Toen wij 14 jaar geleden met de site De Nieuwe Dokters begonnen durfde wij niet te hopen dan rond 2015 kanker, hart en vaatziekten, diabetes II etc. volledig te genezen zouden zijn.

Vandaag denken wij daar heel anders over.

Onze wetenschappers en wetenschEppers hebben zulke grote sprongen vooruit gemaakt dat in de komende jaren niemand meer hoeft te lijden aan de eens gevreesde welvaartziekten zoals kanker, hart en vaatziekten en diabetes II.

Ja we praten al over vroeger omdat vandaag over de hele wereld mensen genezen worden met behulp van de meest Innovatieve en baanbrekende Medicijnen, Stamcellentherapieen, Telomeren en lang vergeten Natuurgeneeswijzen die opnieuw ontdekt zijn.

Ontdekking die voor mensen die vandaag nog ziek rondlopen van Levensbelang kunnen zijn.

Want waarom zou u nog langer lijden aan iets waarvoor allang een oplossing is gevonden.

Een oplossing die uw leven van de ene op de andere dag totaal kan veranderen.

Waarom weten wij dit zeker.

Dat is omdat wij nog een van de weinig onafhankelijke medisch onderzoeksjournalisten zijn die 365 dagen per jaar de wereld afstruinen naar oplossing voor schijnbaar onoplosbare zaken.

Tientallen primeurs hebben wij u de afgelopen 14 jaar al gepresenteerd.

Tientallen primeurs die tienduizenden mensen een gezonder en gelukkiger leven hebben gebracht.

Vandaag hebben we echter een PRIMEUR voor U.

Iets wat we nog nooit eerder gedaan hebben.

Wij gaan u geheel gratis de resultaten van onze onderzoeken in de afgelopen 24 maanden presenteren.

Resultaten en onderzoeken die U figuurlijk en misschien wel letterlijk van uw stoel zullen doen vallen.

Is dat allemaal vandaag al mogelijk zult U uitschreeuwen.

EN WAAROM WETEN WE DIT DAN NIET!

Niet alleen ons eigen onderzoek maar ook van andere collega medische onderzoekjournalisten, wetenschappers en wetenschEppers.

U zult verbaast, geschokt en emotioneel worden.

U zult het tegelijkertijd ontkennen maar willen geloven.

Geloven omdat het geen fantasieverhalen en fictie meer zijn maar degelijk onderbouwde wetenschappelijke en wetenschEppelijke feiten.

Ik pak maar een korte opsomming van de vele feiten die U in Het Boek “De Toekomst Is Nu: Niemand hoeft meer ziek te worden of blijven van Kanker, Hart en Vaatziekten en Diabetes II“.

O ja, ga na het lezen van dit boek gelijk naar uw nieuwe dokter, arts, specialist of natuurgenezer om deze beweringen te staven.

Iedere nieuwe dokter die zijn of haar vakliteratuur bijhoudt is immers op de hoogte van deze baanbrekende uitvindingen en ontwikkelingen op het medische en natuurlijke vakgebied.

  1. Hoe de volgende generatie medische Stamcellen en Telomeren technologie voorgoed een einde maakt aan kanker, hart en vaatziekten, suikerziekte c.q. diabetes II etc. Met deze innovatieve en tevens baanbrekende “Human Genome” Stamcel technologie kan vanaf vandaag uit iedere lichaamscel een stamcel gewonnen worden. De tijd van het winnen van stamcellen uit embryo’s, ruggenmerg, buikvet en zaadcellen en de daarbij behorende ethische discussies en vaak pijnlijke operaties en bijwerkingen is dan ook voorgoed voorbij.

  2. De Genomics oplossing voor overgewicht waaraan al 2/3 van de (westerse) bevolking lijdt. Volgens wetenschappelijk onderzoek blijkt dat minimaal 10% van onze gezondheids problemen zoals Diabetes II, Reuma, Overspannenheid, verschillende soorten kanker etc. en de daarbij behorende behandelkosten te wijten zijn aan overgewicht. Zou een moleculaire aanpak eenvoudig en goedkoop afvallen eindelijk voor iedereen mogelijk maken in de 21e eeuw.

  3. Hoe Nanotechnolgie in combinatie met biotechnologie vaccinatie overbodig maakt en in staat is om ieder virus een halt toe te roepen voordat het zich in uw lichaam kan verspreiden. Jawel de Mexicaanse Griep, Vogelgriep, Ebola, HIV, AIDS etc. behoren sinds deze evolutionaire uitvinding voor eens en voor altijd tot het verleden.

  4. Hoe Glycoscience leverkwalen kan genezen met behulp van koolhydraten en zelfs in staat is de dosering van medicijnen en dus ook hun bijwerkingen te verlagen.

  5. Welke natuurlijke en 100% legale kruiden en vruchten zorgen ervoor dat u 365 dagen per jaar 24 uur per dag relaxed, energiek, gezond en gelukkig zonder bijwerkingen kunt genieten van het leven. De helft van onze kinderen zit tegenwoordig onder de ADHD, ADD, PDD NOS, Autisme remmende psychiatrische medicatie waarbij de bijsluiter aangeeft dat het bijwerkingen zoals agressie, zelfmoord, waanzin, krankzinnigheid, bloedingen, orgaan falen, hartinfarcten, reuma, suikerziekte, stemmetjes in je hoofd etc. kan veroorzaken. Gaan deze drugsverslaafde kinderen straks ons land leiden en regeren of kiezen we voor een meer natuurlijke weg?

  6. En natuurlijk nog veel nieuws over Verjonging, Verjongen, Jong Blijven en Regeneratie. Een serie artikelen waar we al in 1996 mee begonnen zijn en waarbij het met de laatste stand van de wetenschap nu mogelijk is om binnen 1 jaar fysieke 10 jaar jonger te worden. Zouden verjonging, verjongen, jong blijven en regeneratie niet het beste medicijn zijn tegen alle welvaartsziekten op dit moment was onze centrale stelling in 2008-2009

Een gezond mens heeft vele wensen.
Een ziek mens heeft er maar EEN zij eens een wijze man

Ofwel een totaal nieuwe kijk op Genezing, Zelfgenezing, Verjonging, Regeneratie en Voor Altijd Jeugdig, Gelukkig en Gezond Genieten van het Leven.

De Nieuwe Dokters

P.S. De Nieuwe Dokter In Uzelf die op het punt staat te Ontwaken.

Lees Meer In Inspiraties

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts