De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Orion Maan Mars

Orion Maan Mars de nieuwe dokters

ORION
REVISITED

Jose Escamilla – Moon Rising

Regelmatig krijg ik de vraag hoe dat nu zit met Orion en haar kolonies op Mars, de Maan en de Aarde.

Mensen die De Orion Kronieken genaamd “De Opkomst en Ondergang van Het Orion Keizerrijk” (3 delen) in de vorige eeuw hebben gelezen weten hier natuurlijk alles al van.

Maar toch even een geheugenopfrisser voor hen die vandaag nog jonger zijn dan veertig jaar en deze werken uit de vorige eeuw gemist hebben.

Het Uiterlijke Orion Keizerrijk beheerste eens het Universum.

Tenminste als u dit nu nog gelooft natuurlijk.

Want net zoals alle EGO en 5 zintuigen scheppingen en gedachten is het Orion Keizerrijk een droom ofwel illusie van een persoon en zijn blinde volgelingen die zomaar uit elkaar kan spatten als u zich er niet meer op Focust c.q. aandacht aan geeft ofwel op afstemt.

De YouTube film die u hierboven gezien heeft is dan ook een Droomfilm over de zogenaamde Orion kolonies op de Maan.

Orion kolonies die Uiterlijk licht uitstalen naar u als kijker.

Uiterlijk licht dat u wil verleiden om weer mee te doen aan deze droom.

De Oriondroom die keer op keer verandert in een spannende nachtmerrie voor hen die wederom meespelen.

Het Oriondroomspel is namelijk gebaseerd op de Afscheiding van De Eenheid en de volcontinue gepolariseerde strijd tussen goed en kwaad, liefde en angst, overvloed en schaarste en de uiterlijke beheersings en controle maatregelen om dit Orion rollenspel in stand te houden voor hen die het leuk vinden om het nog een keer te spelen.

En zoals u weet komt Uiterlijke beheersing en controle altijd ten val omdat het zich steeds verder verwijderd van De Innerlijke Essentie ofwel het Innerlijke Licht dat in alles en ieder-een aanwezig is.

De val van de laatste Keizer van Orion, ook wel Het Beest, Daemon Program en 666 op aarde genoemd, vond plaats in ons Zonnestelsel.

Eerst viel hij van Orion op Mars, daarna de Maan en tot slot op de Aarde.

Op zowel Mars, de Maan en de Aarde zijn nog steeds de overblijfselen te vinden van dit eens zo afgescheiden blinde Keizerrijk.

Overblijfselen zoals Piramiden, Kerken en Tempels die allemaal in groot verlangen Gericht zijn op Orion.

Verlangen naar Uiterlijk vertoon in de vorm van illusies, pracht, praal en glorie wat zo in overvloed aanwezig was in het Orion Keizerrijk van weleer. Het Orion Keizerrijk dat alleen maar kon bestaan in afscheiding van De Eenheid met als gevolg een volcontinue illusie strijd tussen goed en kwaad, liefde en angst, overvloed en schaarste etc.

De huidige op uiterlijke zaken gerichte keizers en koningen willen dan ook maar een ding en dat is het oude Orion Keizerrijk in al haar pracht, praal en glorie herstellen en u als mens middels wat kunstmatig gecreëerde angstcrisissen en propaganda (mind control) programma’s verleiden om voor de zoveelste keer aan dit grote Orion feest c.q. spel mee te doen.
 
Na alle voorbereidende angstcrisis en propaganda programma’s is het nu wachten op de grote finale. De finale waarbij schitterende ruimteschepen vanaf Mars en de Maan gelanceerd worden richting Aarde.

Ruimteschepen en ruimtestations die gewoon door mensen met behulp van robots op de Maan en Mars gebouwd zijn in de afgelopen 60 jaar. Ruimteschepen en ruimtestations die de opvolgers zijn van de Spaceshuttle en ISS Spacestation. Of dacht u nu echt dat de Amerikanen (NASA) en Europeanen (ESA) hun voorsprong in de ruimte zouden opgeven door in juli 2011 aan te kondigen dat ze zouden stoppen met al hun ruimtevaartprogramma’s.

Nee, dames en heren de opvolgers van de Spaceshuttle, Ariane en ISS ruimtestation zijn al meer dan 60 in de maak en nu bijna klaar om gelanceerd te worden.

Een nieuw Uiterlijke Ruimtevaarttijdperk gaat beginnen.

Een nieuw Uiterlijk Ruimtevaarttijdperk die als een SHOCK AND AWE golf over de aarde zal gaan en vele mensen zal verleiden om mee te doen aan het herstel van het Orion Keizerrijk.

Shock and Awe
https://en.wikipedia.org/wiki/Shock_and_awe

Omdat al dit gereis van de afgelopen 60 jaar tussen de Aarde, de Maan en Mars in de afgelopen jaren steeds meer begon op te vallen en ze u als gewoon mens de verrassing van uw leven willen geven in de komende jaren werd al in de 50tiger jaren de Alien en UFO illusie show opgezet. Een show die u moest doen geloven dat het om buitenaardse wezens zal gaan. Maar u weet nu dat het gewoon om door mensenhanden gebouwde ruimteschepen en ruimtestations gaat die ontwikkeld zijn met behulp van de Orion wetenschap en technologie die wij in de afgelopen 60 jaar gevonden hebben op de Aarde, de Maan en Mars. Niets bijzonders dus eigenlijk.  

Nu is er echter een klein probleem voor deze op Uiterlijke zaken gerichte keizers en koningen.

Zowel de eerste als laatste Orion Keizer, welke trouwens een en dezelfde toneelspeler c.q. persoon was, heeft enige tijd geleden besloten om weer terug naar Het Innerlijke Licht ofwel Naar Huis te Gaan. Ja, ook het Orion droomspel begint nadat je het vele malen in diverse rollen gespeeld hebt behoorlijk te vervelen en dan wil je wel eens echt wat anders.

Het gevolg is dat de huidige (onder)koningen en hun volgelingen vandaag geen echte leider meer hebben op zowel de Aarde, de Maan als Mars. En zoals dat dan ook vaak gaat op een EGO planeet met 5 zintuigen ontstaan zijn er eind vorige eeuw wat opvolgingstwisten en schermutselingen ontstaan tussen de diverse ex-onderkoningen en hun respectievelijke ruimtevaartorganisaties. Want ja wie wordt nou straks tijdelijk de grote baas over de hele Aarde, Maan, Mars en zo mogelijk het hele Orion Keizerrijk. Tijdelijk welteverstaan, omdat wanneer je je te ver verwijderd  van je eigen Innerlijke Essentie c.q. Innerlijke Licht je altijd ten val komt.

De vorige keer toen het Orion Droomspel gespeeld werd trok de toenmalige Orion Keizer zelf de stekker uit het stopcontact omdat hij al die paleis intriges, oorlog, verraad en onderlinge twisten etc. meer dan zat was. Iedereen die in die tijd middels draad- of draadloos met de Centrale Orion Computer (Daemon Programma) verbonden was viel van de ene op de andere seconde tijdelijk dood neer om daarna als keizer(in), koning(in) of slaafse volgeling weer op te staan c.q. incarneren voor de volgende ronde. Ja, ook u heeft alle rollen, van hoog tot laag, al eens een keer gespeeld in de afgelopen miljoenen Orion droomspel illusie jaren.

Onze vraag is dus:

Bent u al in staat om uw Orion Droomspel c.q. verleden los te laten of doet u voor de lol nog een rondje mee in de komende interessante jaren.

Voor meer informatie zie De Orion Kronieken Deel 1,2 en 3, De John Goodman Vertellingen, John Goodman Sta Op!, John Goodman Beyond Realities Series, Het Experiment Deel 1,2 en 3 en De Vier Kometen van de Eindtijd.

John Goodman

P.S.1 En o ja, als u het even niet meer weet in de komende jaren dan vraagt u het toch gewoon aan Uw Innerlijke Essentie.

P.S.2 En o ja, als u het even niet meer weet in de komende jaren dan vraagt u zich gewoon af wat een Lichtwezen zou doen in uw plaats.

Only Inner Light
Will End All Orion, Mars, Moon and Earth Illusions

THE ERA OF INNER LIGHT
HAS BEGUN

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts