De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Cern Stargates

ZERO-POINT
CERN STARGATES EN PYRAMIDES

Stilte

Wanneer u het nieuws over de Cern Shiva Stargate ofwel “Large Hadrom Collider” (LHC) een beetje gevolgd heeft in de afgelopen jaren weet u dat Cern middels haar technologische innovaties nog steeds op zoek is naar het “God Particle” in haar Genesis 2.0 programma.

Om het God deeltje te vinden zal CERN haar vermogen van TeV 8 trillion elektrovolts in de periode 2014-2015 verhogen naar TeV 14 trillion elektrovolts.

Cern heeft haast zoals u in de afgelopen nieuwsbrieven al heeft kunnen lezen.

Cern is op zoek naar voldoende energie om een Stargate te bouwen en openen tussen de aarde en de rest van de kosmos. Men is zich echter nog niet volledig bewust wat hier doorheen zal komen.

Cern is tevens op zoek naar voldoende energie om het wereldwijde netwerk van Piramide Energie Centrales tussen de aarde en ionosfeer te reactiveren om met behulp van deze energie centrales een kunstmatig elektromagnetisch plasma veld om de aarde heen te bouwen waarmee de aarde losgekoppeld kan worden van de natuurlijke orde. Eenzelfde (mislukte) poging heeft plaatsgevonden op Mars in de vorige cyclus.

Cern begrijpt echter niet dat ieder mens, dier, plant of mineraal het onsterfelijke God deeltje al in zich draagt en dat dit alleen te activeren is vanuit volledig innerlijke stilte.

En dat kost dus geen enkele energie en geld.

Wilt u ook uw Gods deeltje in uzelf gratis en voor niets activeren.

Ga dan naar het begin van dit Zero Point rapport

En doe de stappen.

Stilte

P.S. De Solar System Shift, Planetary Shift van de Aarde, Terraformatie van Venus en de Transmutatie van de Mens zijn allemaal in volle gang.

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts