De Nieuwe Dokters

DOORBREKEN HET ZWIJGEN OVER DE LAATSTE REGULIERE, ALTERNATIEVE EN COMPLEMENTAIRE MEDICIJNEN EN THERAPIEËN DIE AIDS, KANKER, HART EN VAATZIEKTEN, REUMA, SUIKERZIEKTE, STRESS, ETC. KUNNEN VERLICHTEN EN OPLOSSEN.

Genees Jezelf Van Binnenuit

de nieuwe dokters genees jezelf van binnenuit

Gezondheid En Welzijn

Doorbreken Het Zwijgen Over De Laatste Reguliere, Alternatieve En Complementaire Medicijnen En Therapieën Die Aids, Kanker, Hart En Vaatziekten, Reuma, Suikerziekte, Stress, Etc. Kunnen Verlichten En Oplossen

Beste lezer,

Na de wisseling van het Millennium is er een nieuwe generatie artsen en wetenschappers opgestaan die zeggen dat:

  • Vele vormen van kanker vandaag te genezen zijn met natuurlijke producten en therapieën.
  • Hart- en vaatziekten tot het verleden behoren wanneer u deze kleine aanpassingen in uw levensstijl zou aanbrengen.
  • Reumatische pijnen voorkomen en/of opgelost kunnen worden zonder bijwerkingen.
  • Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels geen kans zouden krijgen wanneer uw immuunsysteem optimaal zou functioneren.
  • Huidziekten genezen kunnen worden met een ontdekking uit Australië.
  • Stress, overspannenheid en depressie alleen met een combinatie therapie behandeld kunnen worden.
  • Lichamelijke genezing alleen, niet tot de definitieve genezing van uw gezondheidsprobleem kan leiden. Etc. etc.

Deze artsen en wetenschappers nemen dus geen genoegen meer met de opmerking dat u maar moet leren leven met uw kwaal of ziekte. Voor hen staat immers de gezondheid van de mens centraal en niet een of andere achterhaalde manier van werken die allang geen resultaat meer oplevert. De Nieuwe Dokters combineren reguliere, alternatieve en complementaire producten en therapieën om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen voor de mens en niet meer voor hun eigen portemonnee. Hier komt nog bij dat zij zelf de moeite nemen om wereldwijd op de hoogte te blijven van de laatste doorbraken en meewerken aan een wetenschappelijk onderzoek. Wat vandaag immers niet, kan morgen misschien wel te genezen zijn.

Wie Zijn Deze Nieuwe Artsen En Wetenschappers?

Deze nieuwe artsen en wetenschappers zijn zonder uitzondering Nobelprijswinnaars en/of toonaangevende onderzoekers op bekende universiteiten in zowel Nederland, Amerika, Engeland, Canada, Australië, Japan, Rusland etc. Hun onderzoeksresultaten -wanneer u ze uit de wirwar van miljoenen publicaties weet te vinden- zijn zowel bij uw medische bibliotheek als op het Internet te verkrijgen. Wat deze nieuwe dokters bind is het feit dat zij geen genoegen meer nemen met de huidige stand van zaken. Het kan immers altijd beter heeft de geschiedenis uitgewezen. Aids, kanker, hart- en vaatziekten, reuma, stress etc. zijn voor hen niet meer dan tijdelijke probleemgevallen die net zoals vroeger de pest, pokken, TBC, tyfus, mazelen vroeg of laat opgelost zullen worden wanneer we ons hoofd maar niet in het zand steken voor nieuwe uitvindingen en medische doorbraken.

Waarom Hoort U Niets Van Deze Doorbraken!

Vele van de hierboven genoemde doorbraken zijn gebaseerd op natuurproducten. Zoals u weet zijn natuurproducten niet te patenteren en valt er dus weinig geld aan te verdienen. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie er geen enkel belang bij heeft om deze te gaan fabriceren en promoten. Monopolie posities en alleenrecht op fabricage voor 30 of meer jaar bestaan immers niet in de natuur. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie zich nagenoeg volledig concentreert op chemische producten die wel te patenteren zijn. Verbazingwekkend is echter dat de meeste medicijnen gebaseerd zijn op natuurproducten maar dan wel met weglating van een of twee moleculen waardoor het weer patenteerbaar maar er vaak niet beter op- wordt.

Het Wordt Nu Tijd Om Te Handelen

De twintigste eeuw zal op het gebied van gezondheid de geschiedenis ingaan als het tijdperk waar we door de uitvinding van vaccins, antibiotica en een groot aantal andere medicamenten en therapieën in staat waren dodelijke ziekten als de pest, pokken, tyfus, TBC, griep, mazelen, longontsteking wereldwijd een halt toe te roepen. Een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen mensenlevens per jaar spaart en onnoemelijk veel leed en ellende voorkomt.

Ontvang direct het Gratis boek De Nieuwe Dokters "7 stappen naar een Gezond en Gelukkig leven in de 21ste Eeuw".

Lees Meer

Je kunt naast de informatie in het Gratis boek De Nieuwe Dokters "7 stappen naar een Gezond en Gelukkig leven in de 21ste Eeuw" ook onderaan op deze pagina informatie vinden dat mogelijk je interesse heeft.

Klik gerust onderaan op "lees meer" op een van de keuzes die je intuïtief maakt.

de nieuwe dokters Bij gezondheids-klachten ga je vaak op zoek naar antwoorden.

Als je gezondheids-klachten krijgt wordt het tijd om...

Lees Meer

Stamcellen Uit De Navelstreng Bewaar De Navelstreng Van Je Pasgeboren Baby!

Van je pasgeboren baby opslaan...

Lees Meer

Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie waarbij er verandering van gedrag en achteruitgang van de geestelijke vermogens optreedt.

Alzheimer is de meest voorkomende...

Lees Meer

inspiraties, Stel Dat U De Wereld Om U Heen Een

Stel Dat U De Wereld Om U Heen Een....

Lees Meer

Prof.dr. Paul E. Marik Een hoge dosis vitamine C blijkt levensreddend te zijn voor mensen met een ernstige bloedvergiftiging (sepsis).

Een hoge dosis vitamine C blijkt levensreddend

Lees Meer

Wat u moet weten over Vitamine C Dokters Kunnen Het Vinden Maar Belangrijk Is Dat U Het Eerst Vindt!

De onderzoeken en het belang van Vitamine C

Lees Meer

Diabetes Is Hard Op Weg Om Volksziekte Nummer Één Te Worden Wat De Meeste Diabetici  Nooit Zullen Ontdekken

Wat de meeste Diabetici nooit zullen ..

Lees Meer

 Transformatie, Wat Is Er In Hemelsnaam Aan De Hand Op Aarde Aan Deze Kosmische Veranderingen Kan Geen Enkel Onbewust Mens Iets Doen

Wat Is Er Ins Hemelsnaam Aan De Hand Op ..

Lees Meer

de nieuwe dokters Zelfonderzoek vereist moed, maar schept ook een enorme Innerlijke Kracht

Zelfonderzoek vereist moed, maar schept ook een enorme...

Lees Meer

De Narcist Narcisme "Persoonlijkheidsstoornis" wordt gekenmerkt door een overdreven gevoel van eigenwaarde "Grootsheids Waanzin"

Hij voelt zich graag belangrijk, houdt van macht en ..

Lees Meer

Stress, overspannenheid en depressie en alle daaruit voortkomende (chronische) ziekten worden veroorzaakt door een of meer trauma's.

Stress, overspannenheid en depressie en alle daaruit voortkomende (chronische) ziekten worden veroorzaakt door een of meer trauma's.

Lees Meer

Vele Van De Waarheden Waaraan We Ons Vastklampen Hangen Af Van Ons Eigen Standpunt Ofwel Gezichtspunt Waaruit We Ons Leven Aanschouwen En Beleven

Vele van de waarheden waaraan we.....

Lees Meer

de nieuwe dokters Een blaasontsteking wordt veroorzaakt door een infectie van de urinewegen die tot een ontsteking van de blaas leidt

Bij een ontsteking is de wand aan ..

Lees Meer

Deze Open Brief is geschreven door een persoon die niet alleen te maken heeft met een Persoonlijkheidsstoornis maar ook te maken heeft met Stemmingswisselingen. Hij hoort zichzelf dan ook graag spreken (noemt zichzelf van oorsprong een ziener, verhalen verteller vanuit de bron) om zo de aandacht, respect en waardering (door afdwingen) te krijgen en dat is precies wat hij hard nodig heeft.

Lees Meer

Helen van al je onevenwichtigheden zoals stress, overspannenheid, depressie en trauma’s welke wanneer je niet luistert naar

Zelfgenezing van Binnenuit en het Vertrouwen

Lees Meer

wil nijssen gratis boek De Nieuwe Dokters "7 stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste eeuw

Ik ben opgegroeid in een familie

Lees Meer

innerlijke stilte Zonder DE ENE In De Mens En/Of Persoon Is Er Geen Leven Mogelijk

In de stilte van je eigen innerlijk wordt ..

Lees Meer

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.